Сообщение #2615557 Просмотреть на стене →


⚡️ Фото належать Зінченко В'ячеславу
Гравцю «МДЮСШ U-19 міста Дніпро.
Знайомий хлопця розказав журналістам, що він живе з мамою, а його батько знаходиться на фронті
https://informator.ua/uk/rozsekrecheni-im-ya-ta-biografiya-pidozryuvanogo-u-vbivstvi-farion-yogo-privezut-do-lvova-na-sud


⚡️ Фото належать Зінченко В'ячеславу
Гравцю «МДЮСШ U-19 міста Дніпро.
Знайомий хлопця розказав журналістам, що він живе з мамою, а його батько знаходиться на фронті

От і "футбольори почали вбивати:( Читайте мої вчорашні дописи та раніше
Цікавий збіг,у липні 2018 ,коли в Ужгород і на мене летів велосипедист ззаду (під час Міжнародного опену у Мукачево )бувший вихованець -кмс з шахів навчався у школі,що і я на 21рік молодший . ,який навчався у Одесі в універі та стояв поруч,знімаючи все на мобілу замість. того,щоб відтягти у бік(а тротуар широчезний теж був такого вікуу листопаді 2018 йому виптвнилось 19 років Жив з мамою та баюусею-2дчдьки служили у Криму потім у Одесі у військовому оркестрі
Так,от цілком вірогідно,що Віталій Кононенко на мене і "навів ",пару разів від відходив говорити буцімто по мобілі чи ще кудись -у буки контору
Среціально таких підбирають ?
25.07.2024
Мицик Юрій Миколайович !Черкаси) -історик. ташахіст (кмс з шахів та Дитячий Тренер-майже 20 років праці у освіті,на початку серпня буде 5 років,як без роботи,коли звільнився з роботи з ЦДЮТ (Черкаси) ,де 13 років з працював керівником шахового гуртка "Біла Тура"
#manowar723 #Черкаси #шахи #освіта #VIVAVIVAУКРАЇНА #медицина #сім#lovestory
#історія #цитати
Розсекречені імʼя та біографія підозрюваного у вбивстві Фаріон: його привезуть до Львова на суд
Ймовірним убивцею Ірини Фаріон може бути 18-річний В'ячеслав Зінченко - таке ім'я вказано під фото хлопця на сайті Української асоціації футболу
Підозрюваного в убивстві Ірини Фаріон хлопця, якого 25 липня затримали у Дніпрі, привезуть до Львова для подальших слідчих дій. У мережі назвали його ім'я - В'ячеслав Зінченко. Хлопець учився в гімназії №62 та був гравцем однієї з футбольних команд. Його батько служить на фронті.

Речниця Офісу генпрокурора Надія Максимець у коментарі "Українській правді", що готується процедура його доставлення до суду Львова, де було скоєно смертельний замах на мовознавицю.

"Наразі у місті Дніпро завершуються процесуальні дії, повʼязані із затриманням ймовірного нападника. За місцем його проживання тривають обшуки. Після цього затриманий буде доставлений у Львів для проведення подальших слідчих дій", - сказала вона.

За словами очільника МВС Ігоря Клименка, 18-річний затриманий є мешканцем Дніпра. При цьому глава МВС не розповів, чи співпрацює підозрюваний зі слідством. Убивство Фаріон готувалося заздалегідь - це все, що каже поліція офіційно. Правоохоронці відстежили пересування підозрюваного Львовом, хоча він переодягався, а також змінював маршрути пересування та місця проживання. За словами Клименка, вже повністю зібрано доказову базу для подальшого пред'явлення звинувачень затриманому.

"Наприклад, таку панамку, яка на ньому була у момент вбивства, він придбав ще у травні 2024 року. Тому він готувався як мінімум два місяці до скоєння злочину. І, можливо, до інших злочинів, але це вже покаже слідство під час проведення відповідних дій. Я думаю, що сьогодні завтра запобіжний захід буде обраний", - наголосив міністр.

Імені затриманого не називають, але фото хлопця є на сайті Української асоціації футболу. Воно належить В'ячеславу Зінченку - гравцю МДЮСШ U-19 міста Дніпро. Водночас знайомий хлопця розказав журналістам, що він живе з мамою, а його батько - військовий, який служить на фронті.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%