Сообщение #2614181 Просмотреть на стене →

10 ЛИПНЯ 2024 Р
Зауваження, підготовлені для виголошення першої леді Джилл Байден на заході програми подружжя на саміті НАТО 2024 року

Дякую всім, що ви тут.

Я вдячний Антеї та всім чудовим кураторам за те, що вони показали нам цю колекцію та привітали нас у цьому чудовому просторі.

Перша леді Бесс Трумен якось так описала свій шлюб: «Незалежно від того, де я була, коли я простягала руку, Гаррі був поруч, щоб схопити її». Вони розділяли непорушні узи довіри.

Цікаво, чи саме такий зв’язок мав на увазі її чоловік, президент Трумен, коли він і лідери з 11 інших країн створили альянс НАТО 75 років тому.

Ця єдність важлива й сьогодні. Як сказав Джо вчора ввечері, цей момент в історії вимагає нашої колективної сили.

Я сподіваюся, що ми також зможемо налагодити такі партнерські стосунки, де ми завжди зможемо простягнути руку один одному, взяти одне одного за руки та розділити труднощі та радість наших ролей Першого подружжя.

Озираючись назад, мало хто з нас міг передбачити, що одного дня ми будемо підтримувати партнерів, які лідирують у світі.

Я знаю, що не міг.

Коли Джо був у Сенаті, бути політичною дружиною було малою частиною того, ким я був. Він працював у Вашингтоні, округ Колумбія, а я — у Делавері, як штатний викладач. Я також виховував трьох дітей і здобував освіту.

Коли Джо раптово обрали віце-президентом, а потім президентом, я давав національні інтерв’ю та виступав перед тисячами людей. Це було, м’яко кажучи, поза моєю зоною комфорту.

Але я також знав, що це була неймовірна можливість. Я сказав собі в перший день: я ніколи не змарную цю платформу. Я хотів використати його, щоб пролити світло на проблеми, які мені близькі.

Багато з вас запитували мене про мою роботу з родинами військових.

І оскільки збройні сили наших країн часто служать пліч-о-пліч по всьому світу, я хотів би поділитися з вами сьогодні докладніше про цю роботу.

Як багато хто з вас знає, я військова мама і донька ветерана Другої світової війни. Тож підтримка чоловіків і жінок, які виступають, щоб служити в наших повністю волонтерських силах, є особистою для мене і для Джо.

Протягом останніх кількох десятиліть я спілкувався з сотнями сімей військових і слухав. Моя ініціатива Білого дому «Об’єднання зусиль» є прямим результатом цих розмов.

Коли подружжя військових сказали мені, що вони не можуть зберегти свою кар’єру, тому що їм доводиться переводитися на нову базу кожні кілька років, ми полегшили подружжю взяти з собою свою федеральну роботу, коли вони переїжджають. І ми закликали бізнес робити те саме.

Коли військові діти сказали нам, що ніхто в їхній школі не розуміє, через що вони проходять — як іноді вони почуваються самотніми, — ми подбали про те, щоб більше викладачів мали ресурси, щоб підтримати військових студентів.

І коли батьки-військові сказали нам, що догляд за дітьми дорогий і його важко знайти, ми знайшли способи знизити витрати та збільшити кількість постачальників.

Як президент, Джо вірить, що з усіх його обов’язків справді священним є лише підготовка тих, кого ми відправляємо в небезпеку, і турбота про них та їхні родини, коли вони повертаються додому.

І я пишаюся тим, як Joining Forces допоміг виконати цей священний обов’язок.

Упродовж своєї роботи я зрозуміла, що найстійкіша зміна приходить, коли я починаю з того, що знаю, наприклад, бути дочкою ветерана чи мамою військового.

Я також професор громадського коледжу. Це сформувало мою роботу, щоб переконатися, що наша освітня система відповідає своїм обіцянкам для всіх студентів.

Боротьба за подолання раку також є особистою для нашої родини, тому я пропагую раннє виявлення та скринінг, а також покращую досвід пацієнтів, сім’ї та опікунів.

І я запустив нову ініціативу для просування досліджень жіночого здоров’я — особливо для жінок середнього віку та старших. Життя жінки не закінчується в 50, і нам потрібно більше відповідей про наше здоров'я.

Протягом багатьох років, коли я познайомився з багатьма з вас, я чув про проблеми, які близькі вашим серцям — як ви створюєте зміни.

І оскільки ми проведемо трохи більше часу разом, і тут, і завтра в Кемп-Девіді, я сподіваюся почути більше про те, що рухає вами, і поговорити про те, як ми можемо продовжувати підтримувати одне одного.

Оглядаючи цю кімнату, я згадую про силу наших зв’язків і про те, що наша робота завжди краща, коли ми виконуємо її разом.

Дякую тобі.
13 07 2024
Мицик Юрій Миколайович !Черкаси) -історик. та шахіст (Вчитель історії та правознавства кмс з шахів та Дитячий Тренер-майже 20 років праці у освіті,на початку серпня буде 5 років,як без роботи,коли звільнився з роботи з ЦДЮТ (Черкаси) ,де 13 років з 2006-2019 працював керівником шахового гуртка "Біла Тура
#manowar723 #,сім'я
#Черкаси #історія #суспільство #освіта. #lovestory
#VIVAVIVAУКРАЇНА #цитати #Міжнароднеправопринципитазастосування
#Америкасьогодні
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%