Сообщение #594702 Просмотреть на стене →

Чюваки, порекомендуйте сайт де найкраще купувати якісну снарягу. Форму, наколінники, ботінки, очки, броніки, каски, ножички, пєрчі і все, все, все. В даний момент немає взагалі ніхрєна.

Є можливість купити нормальної якості. Можна нашу, якщо така є, а можна іноземну.

Також буде прохання тикнути кудись де описано з яких елементів складається форма солдата, а ще краще накидати список в якому вказано, що купувати зі снаряги в першу чергу для людини, яка в цьому не шарить. Типу чи треба ніж і окуляри, чи краще взяти для начала штанішки і носочки теплі.
Окремо цікавить чим відрізняється зимовий варіант від літнього? Чи існує військова форма з мембрани ал-я сноубордна, чи береться та ж сама літня, а під неї одягауються штани з начьосом плюс фліс і зимова куртка? Тоді цікавлять рекомендації по зимовим курткам.

В гуглі знайшов ось таке:
http://shvejk.com/
http://kamuflayg.com.ua/g3592384-voennaya-forma
Це я так розумію наша форма. Не вірю, якщо чесно, що можна взяти нормальну форму за 300 грн.

Є ніби-то американська:
http://abrams.com.ua/index.php?nma=shopic&fla=category&id=30

Як буде використовуватись - хз. Купується для себе, щоб не шукати це все з висунутим язиком, коли виросте ажіотаж.
 
+3
Последние новости
"Лівий Берег" - "Динамо" - 0:3: числа та факти "Динамо" продовжило безпрограшну серію в дебютних матчах з київськими клубами Яремчук не зіграв у матчі чемпіонату Греції: тренер "Олімпіакоса" розповів, чому українець не з'явився на полі Чому в будинку Мілевського провели обшуки: журналіст розкрив деталі гучної події з екс-форвардом "Динамо" Яремчук впервые в сезоне провёл в запасе календарный матч «Олимпиакоса» "Можливо, це будуть кейси "Кабаєв 2.0". Блогер висловився про найближчі перспективи новачків "Динамо" Денис ПОПОВ: "Потрібно було обирати: або здоров’я, або збірна. Довелося вибрати здоров’я" Жодного дня відпочинку. Сьогодні "Динамо" вирушить на матч з "Хоффенхаймом" Визначилися дата та час матчу "Динамо" - "Кривбас" у чемпіонаті України U-19 Екс-захисник "Динамо", який грав за "Спартак", заговорив про мобілізацію і життя в окупації: "Інакше нам тут не жити"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%