Сообщение #538319 Просмотреть на стене →

2panch (20.06 в 09:50) № 538306
-----------------------------------------
я десь щось казав про військових та невійськових? Хто я такий, щоб критикувати людей на сході чи будь-де? Але Порошенка я обирав, і вважаю, що як політик та керівник держави саме він підзвітний мені. Мова йде лише про теперішні дії політичного керівництва країною. Що не так?

Зараз Порошенко має карт-бланш від країни. Поки що має. І він несе відповідальність, Тому що ані військові, ні ВР, ні ти або я особисто не мають змоги прийняти ті рішення, котрі має прийняти Президент.

А щодо активно виходити-протестувати-вимагати. Зараз суспільство лише накопичує невдоволення. Я вважаю, що Порошенко ще має змогу виконати свої обіцянки і прийняти якісь рішення. І в ситуації в країні вуличні протести чи активна опозиція зараз не потрібні, тому що ситуацію можна виправити і Порошенку треба дати шанс. Зараз суспільні настрої в країні як за місяць перед Вільнюсом у Яника. Ще є шанс, сподівання, ще немає протестів, але щось з керівництвом країни не те, є невдоволення і яника обкладають хто як може.

Перша ознака, що керівництво країни мутить - коли рішення стосовно країни ховають від народу цієї країни (харківські угоди, газ тимошенко, євроасоц. Яника, кредит Яника, мирний план Порошенка...) Але обставини та ціна питання неспівставна - зараз гинуть люди і від бездіяльності залежить, скільки ще загине.

Можна самоізолюватись і дивитись лише футбол, не відволікаючись на політ. мотлох. І робити що повинен. Теж варіант.
 
Последние новости
Екс-захисник "Динамо", який грав за "Спартак", заговорив про мобілізацію і життя в окупації: "Інакше нам тут не жити" Владислав Лупашко: «Мы проиграли команде которая, после «Шахтера» и «Динамо» в УПЛ сейчас лучшая» Максим Фещук: «Динамо» в лице Герреро получило классного форварда. Очень качественное усиление» Сидорчук третий раз подряд провел в запасе матч «Вестерло» Гравці "Динамо" запалюють в Ізраїлі: як Сирота та Діалло забили голи в чемпіонаті П'ять гравців "Динамо" - у складі молодіжної збірної України на матчі з Англією та Сербією Олег Федорчук: «При игре головой Герреро мне напоминает Реброва» Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%