Сообщение #518102 Просмотреть на стене →

2alexrusen (29.05 в 12:21) № 518052
-----------------------------------------
Хтось від Свободи виступив і запропонував нарешті позбавити царьова недоторканості. Що це, мовляв, за хєрня, скільки можна? Ну Турчинов сказав, що є процедура і тіпа давайте покличемо ГП в раду. Після його виступу спробуємо це зробити.
І тут ганька гєрман бере слово і з нєвозмутімим відом і красівими локонами на голові починає говорити, що да, царьов таки нєхароший, туда сюда, але представники Свободи, які з трибуни верховної ради пропонували розстрілювати російськомовних громадян зробили для країни набагато гірше ніж царьов. З невозмутімим виглядом виключає мікрофон і спокійно продовжує грати в енгрі бьордс на іфоні. Всє в ахує.
Тягнибок взяв слово і каже, шо ти, мовляв, курва така, пиздиш, а? Шо ти несеш бля, шо ти взагалі блядь нахуй несеш, а? (Тільки інтелігентно звичайно ж). Теж сказали про те, що вона спрацювала для російських пропагандонів.
Запропонували видворити пізду із залу. Але набралося лише 140 - ЗА. Риги, комуняки і ще якісь з нових партій проігнорували.
Мене шокувало те, що можна отак от тупо, нагло напиздіти в прямому ефірі і тебе ніхто не переїбе! Я розумію, що демократія, культура, туди-сюди, але в приміщенні ВР повинні зрозуміти, що зараз часи інші, і ганька гєрман має бути покарана. Журналісти повинні її тупо морально мочити, депутати в кулуарах повинні її мочити. Вона має бути такою ж загнаною твариною, як царьов. Вкрай заєбала, падлюка.
 
+16
Последние новости
Игорь Суркис: «Без вас, наши уважаемые защитники и защитницы, этой прекрасной Украины уже не было бы» Матч «Хоффенхайм» — «Динамо» обслужит бригада арбитров из Северной Македонии. Рефери в поле 47 лет и он уже судил «Динамо» Йожеф САБО: "Ярмоленко зараз реально може допомогти збірній лише у випадку, якщо вона вже виграватиме, вийти наприкінці матчу хвилин на 15-20" Мирча Луческу заявил, что сборная Румынии — последняя команда в его карьере "Лівий Берег" - "Динамо" - 0:3: числа та факти "Динамо" продовжило безпрограшну серію в дебютних матчах з київськими клубами Яремчук не зіграв у матчі чемпіонату Греції: тренер "Олімпіакоса" розповів, чому українець не з'явився на полі Чому в будинку Мілевського провели обшуки: журналіст розкрив деталі гучної події з екс-форвардом "Динамо" Яремчук впервые в сезоне провёл в запасе календарный матч «Олимпиакоса» "Можливо, це будуть кейси "Кабаєв 2.0". Блогер висловився про найближчі перспективи новачків "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%