Сообщение #451067 Просмотреть на стене →

Відповідь Парасюка аналітікам:

Шановні інтернет-бійці і критики, які точно знають як все повинно бути.

Ми сьогодні вийшли на протест проти каналу "Інтер" (а точніше проти його керівництва) з тих причин, що коли в країні фактично війна і ми з останніх сил боремось за мир та переконуємо, що Україна єдина, коли в Москві виходять десятки тисяч людей на мітинг в підтримку нашої держави, АБСОЛЮТНО недопустимо, щоб канал "інтер" крутив в своєму ефірі російські серіали, фільми про доблесну "русскую армию", чи іншу проросійську пропаганду.

За весь час Майдану в нас було і є багато проблем через неправдиву інформацію, яку подають змі. Неправдиві новини, які цей канал постійно транслював мали свій вплив на населення на Сході та в Криму. Те, що там зараз маємо такий рівень сепаратизму на відповідальності брехливих ЗМІ, зокрема і Інтера. Звісно, на інтері багато хороших журналістів , які чесно працюють, але не мають впливу на політику каналу, тому ми вимагаємо звільнення керівництва. Це по-перше.

По-друге: як тільки я пишу про якісь свої дії, відразу мільйон критиків: "для чого пішов на інтер, їдь в донецьк", "для чого пішов на засідання комітету, бери хлопців, їдьте в крим". Люди добрі, я собою і своєю сотнею не позатикаю усі діри в українській владі, і не захищу крим від росії, і не наведу лад в донецьку. Нас мають вийти тисячі. Майдан може контролювати лише великою кількістю, а зараз всі перейшли в категорію інтернет-, теле- спостереження за діями влади і критикою в соц мережах.

Я кожен день не сиджу дарма і в межах своїх сил та можливостей працюю, щоб змінити усю цю заржавілу систему в нашій державі. І дуже прошу усіх тих, хто критикує і пише, що я роблю щось не те, написати під цим постом в коментарях, що ви конкретно зараз поза інтернетом робите задля якісних змін в Україні.
 
Последние новости
"Лівий Берег" - "Динамо" - 0:3: числа та факти "Динамо" продовжило безпрограшну серію в дебютних матчах з київськими клубами Яремчук не зіграв у матчі чемпіонату Греції: тренер "Олімпіакоса" розповів, чому українець не з'явився на полі Чому в будинку Мілевського провели обшуки: журналіст розкрив деталі гучної події з екс-форвардом "Динамо" Яремчук впервые в сезоне провёл в запасе календарный матч «Олимпиакоса» "Можливо, це будуть кейси "Кабаєв 2.0". Блогер висловився про найближчі перспективи новачків "Динамо" Денис ПОПОВ: "Потрібно було обирати: або здоров’я, або збірна. Довелося вибрати здоров’я" Жодного дня відпочинку. Сьогодні "Динамо" вирушить на матч з "Хоффенхаймом" Визначилися дата та час матчу "Динамо" - "Кривбас" у чемпіонаті України U-19 Екс-захисник "Динамо", який грав за "Спартак", заговорив про мобілізацію і життя в окупації: "Інакше нам тут не жити"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%