Сообщение #448372 Просмотреть на стене →

Алексей Давиденко
НА ЖАЛЬ - ЦЕ РЕАЛЬНІСТЬ.
Сьогодні, про це розповіла співробітник Комісії Екології в Мерії. Вчора, таке саме мені розповідала дівчина з Комісії Молоді та Спорту:
"Сьогодні у моєму кабінеті, що у Мерії, залишки "революційників", які, певно, жодного відношення не мають до адекватних Майдановців, погрожували мені Калашніковим, обіцяючи поставити до стінки, лише за те, що я запитала про місце перебування мого комп'ютера та попросила дозволу забрати книжки власного авторства. Мені заявили, що я "сука" і "не по темі базарю", тикаючи в обличчя зброєю.
Знаєте, друзі, революція й анархія , демократія і бандитизм - це НЕ СЛОВА-СИНОНІМИ, аж ніяк!!!!
І якщо НАРОД переміг злочинну вдалу, то чому сьогодні Мерія нагадує день відкритих дверей у злочинному пеклі?!
Я - теж НАРОД!
То за що мені в обличчя Калашем???"

А тепер я хочу сказати від себе:
- Чому новий голова КМДА Володимир Бондаренко був вчора представлений не в будівлі Мерії на Хрещатику, а в Печерській РДА? Чого боїмося?
- Чому Володимир Бондаренко працює в Шевенківській РДА, а не в будівлі Мерії на Хрещатику разом з іншими співробітниками?
- Чому призначений ВІД МАЙДАНА перший заступник КМДА Богдан Дубас не звільнить від анархістів будівлю Мерії та не забезпечить безпеку для численних співробітників?

Я розумію, в Україні є багато людей, яким подобається анархія та кочевницькій спосіб життя на Майдані. Вони готові прикриваючись революційною доцільністю ще довго збирати в скриньки для пожертв гроші на комфортно проживання в центрі Києва, але прийшов час як мінімум звільнити адміністративні приміщення для організації нормальної роботи міста і держави, скласти зброю та почати пошуки легальної роботи в столиці.
Або: чемода - вокзал - мала Батьківщина.

P.S.: Україна переживає найтяжчи часи за всю нашу Незалежність. Але мало хто з тих хто залишився на Майдані готовий тяжко працювати. Всі вони хочуть тільки люструвати інших.
 
+8
Последние новости
"Лівий Берег" - "Динамо" - 0:3: числа та факти "Динамо" продовжило безпрограшну серію в дебютних матчах з київськими клубами Яремчук не зіграв у матчі чемпіонату Греції: тренер "Олімпіакоса" розповів, чому українець не з'явився на полі Чому в будинку Мілевського провели обшуки: журналіст розкрив деталі гучної події з екс-форвардом "Динамо" Яремчук впервые в сезоне провёл в запасе календарный матч «Олимпиакоса» "Можливо, це будуть кейси "Кабаєв 2.0". Блогер висловився про найближчі перспективи новачків "Динамо" Денис ПОПОВ: "Потрібно було обирати: або здоров’я, або збірна. Довелося вибрати здоров’я" Жодного дня відпочинку. Сьогодні "Динамо" вирушить на матч з "Хоффенхаймом" Визначилися дата та час матчу "Динамо" - "Кривбас" у чемпіонаті України U-19 Екс-захисник "Динамо", який грав за "Спартак", заговорив про мобілізацію і життя в окупації: "Інакше нам тут не жити"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%