Сообщение #344468 Просмотреть на стене →

2panch (01.09 22:54) № 344460
-----------------------------------------
Вони всі дуже класні гравці.

Аруна багато возиться з м"ячем в центрі поля, тому його робота кидається у очі. Але він теж багато помиляється, часто перетримує м"яч і ,що найгірше, він є гравцем настрою. Наприклад, у матчі з шд його кілька разів жорстко зустріли і все, Аруна зник. Поки команда намагалась перебудуватись, закрити зони, Лукман нєспєшно вставав, і з невумушеним виразом обличчя трусив додому.
Беланда намагається грати в дотик, що він чудово показав вже в своєму першому виході на
поле. Отримав - віддав - відкрився у вільну зону - отримав - віддав у вільну зону - відкрився. Як він може грати в дотик, якщо ВСІ БЛЯДЬ НАХУЙ НАВКОЛО СТОЯТЬ? Повинен бути постійний рух, вривання в зони, причому вривання в потрібний момент, щоб людина з м"ячем могла віддати пас не затримуючи атаку, вот ето вот всьо, щоб можна було швидко грати в пас. Крім того, до такої гри повинні бути готові і інші футболісти.

Ленс повинен сам собі відкривати зони на фланзі? Яким чином?
Куди Велозу повинен віддавати свої супер паси, якщо всі стоять сука блядь на лінії штрафного майданчику? Команда не вміє створювати вільні зони на флангах, в зонах інсайду і так далі.

Ну це ж ніби елементарно, нє?
 
+7
Последние новости
Игорь Суркис: «Без вас, наши уважаемые защитники и защитницы, этой прекрасной Украины уже не было бы» Матч «Хоффенхайм» — «Динамо» обслужит бригада арбитров из Северной Македонии. Рефери в поле 47 лет и он уже судил «Динамо» Йожеф САБО: "Ярмоленко зараз реально може допомогти збірній лише у випадку, якщо вона вже виграватиме, вийти наприкінці матчу хвилин на 15-20" Мирча Луческу заявил, что сборная Румынии — последняя команда в его карьере "Лівий Берег" - "Динамо" - 0:3: числа та факти "Динамо" продовжило безпрограшну серію в дебютних матчах з київськими клубами Яремчук не зіграв у матчі чемпіонату Греції: тренер "Олімпіакоса" розповів, чому українець не з'явився на полі Чому в будинку Мілевського провели обшуки: журналіст розкрив деталі гучної події з екс-форвардом "Динамо" Яремчук впервые в сезоне провёл в запасе календарный матч «Олимпиакоса» "Можливо, це будуть кейси "Кабаєв 2.0". Блогер висловився про найближчі перспективи новачків "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%