Сообщение #2694872 Просмотреть на стене →

ПРО "ПЛАН ПЕРЕМОГИ ДЛЯ УКРАЇНИ" ТА ОСОБИСТЕ РІШЕННЯ.

Президент України доручив підготувати "План Перемоги" для України. Давайте розберемося - хто його до цього "підштовхнув", що там повинно бути, і що там буде.

Заява Президента - реакція на месседжи від двох американських візитерів з якими Зеленський зустрівся протягом тижня - очільником Пентагону та заступницею Держсекретара США. Обидва візитери фактично висунули Президенту ультиматум: або вся система держуправління та управління ЗСУ буде докорінно реформована, або Україна втратить підтримку від США та, відповідно, союзників, і не отримає необхідні ресурси на відновлення та розбудову не тільки української економіки та інфраструктури, але й війська. Це не прямо оголошений ультиматум, але щось наближене до нього.

По факту і Ура Зея, і Остін від імені чинної адміністрації США вимагали прийняти за основу реформування Держави знизу до верху той самий "План Пріцкер" який на загальному рівні я давав одразу після її відставки. Кому цікаво - адміністратор дасть посилання на ретро з декількох частин. Без його втілення у життя потік грошей України пересохне вже наприкінці наступного року.

Наш Президент вирішив прийняти пропозицію США, але... Але "адаптувати його до українських реалій", Адаптацією будуть займатися Кабмін та ОПУ - вони отримали доручення Зеленського. Во що це виллється? Безсумнівно у максимально можливу кастрацію "Плану Пріцкер" та наповнення його системами саботажу втілення у життя багатьох розділів. Наприклад я 100000000 відсотково впевнений у тому, що у частині створення конкурентного політичного середовища з побудовою нових партій західного типу будуть відсутні навіть згадки на це. Також Президент доручив розробку "Військової реформи" нашому ГШ. Не радникам від США. Хоча, справедливості заради, треба сказати, що останні всі пропозиції вже надали.

Біда нашої влади у тому, що втілювати необхідні для самого виживання України реформи просто нема кому. На всіх рівнях в Україні дно. Опозиції немає, та що себе так називає трохи більш професійна ніж влада, але "абсолютно корумпована, організаційно імпотентна і принципово антизахідна у своїх діях та намірах" - це я процитував керівника нашого Відділу. Влада розвалила і без того немічну пост-радянську систему Держуправління. Вона знаходиться у стані майже виключно "демонстрації намірів" при майже повній виконавчій імпотенції - жодне навіть прийняте корисне рішення вищої влади апарат не здатен виконати по причині майже повної відсутності професійних управлінських кадрів, саботажу від небажання реформ та від загальної виконавчої немічності. І тому...

І тому після перемир'я Україну чекають дуже не прості часи. Влада буде під шаленим тиском впроваджувати напівреформи, Захід, як до того у часи Порошенка, буде періодично перекривати фінансування України та приймати інші силові тіньові міри з примусу нашої влади до повного їх впровадження і здійснювати "м'яке зовнішнє управління". Ну а ми за принципом "два кроки вперед - півтора назад" будемо повзти до світлого майбутнього. Загалом - чекаємо на Франкенштейна створеного на Банковій, а я по його появі розповім - що там від святого, що від лукавого.

Тепер по каналу. Я від завтра беру відпустку на тиждень. Не буду давати навіть звичні новини, хіба що хуйло здохне чи Трампа приб'ють - лише щось екстраординарне. Потім канал буде існувати у звичному режимі але з набагато більш суворими правилами модерації. Хворі на голову, боти, хами, сектанти, антизахідники будуть вилітати у бан в секунду без права апеляції. І так - мені в цілому подобається рівень дискусії останні декілька днів. При всій різниці думок у чаті бачу цивілізований в цілому діалог.

До зустрічі 1го листопада. .
 
Последние новости
В'ячеслав ШЕВЧУК: "Шовковський дав зрозуміти, що для "Динамо" на першому плані гра проти "Шахтаря" Николай Морозюк: «Динамо» более сбалансировано и показывает более целостный рисунок игры, чем «Шахтер» Сергей Ковалец: «В матче «Динамо» — «Шахтер», думаю, будет ничья, 2:2» Артем Милевский: «В наших матчах с «Шахтером» постоянно драки были, красные карточки. Сейчас не хватает этого. Скучаю по этому» Опрос. Как закончится матч «Динамо» — «Шахтер»? Екс-капітан "Динамо" продовжує сидіти на лавці: Сидорчук не вийшов на поле в 6-му матчі "Вестерло" поспіль Сергій КОВАЛЕЦЬ: "Мені здається, що Шовковський більше керує "Динамо", ніж Пушич "Шахтарем" Джерело: Європейський клуб серйозно цікавився Ребровим - тренеру збірної України пропонували великі гроші Микола МОРОЗЮК: "Робота Шовковського помітна неозброєним оком. Для повної картини йому бракує тільки перемоги в чемпіонаті" Олег ШЕЛАЄВ: "Шахтар" змушений буде ризикувати у матчі з "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
23%
23%
До року
15%
15%
Більше року
23%
23%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%