Сообщение #2683541 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
РЕАЛЬНА УКРАЇНА. КРИЗА ТА ВИХІД З НЕЇ. ВІЙСЬКО. ЗАКІНЧЕННЯ.

1. Військові США та Європи одностайні у бажанні створити в Україні "Центри відбору" військових всіх рівнів для подальшого їх навчання у вишах США та Європи. Голова ОКНШ Браун та очільник Пентагону Остін повідомили Сирському та Умерову про готовність навчати українських командирів усіх ланок за рахунок Пентагону та на американський навчальній базі.
2. Американці вважають за необхідне провести аудит особового складу ЗСУ з залученням американських спеціалістів. Ціль - оптимізація нашого війська. Не секрет що радники ОКНШ при ГШ ЗСУ вважають як мінімум чверть нашого війська непотрібним баластом який тільки обтяжує військовий бюджет України. Вони вважають роздуті штати ЗСУ джерелом корупції коли небоєздатні підрозділи укомплектовані умовно придатним, взагалі непридатним та похилого віку особовим складом не здатним нести службу, але існують як годівниці для командних армійських чинів.
3. Американці вважають за необхідне демобілізувати як мінімум 12 відсотків особового складу, це саме обмежено придатні та особи похилого віку. Після аудиту кількість рекомендованих до демобілізації напевно зросте. Вільні кошти американці пропонують направити на підвищення виплат тим, хто приймає участь у бойових діях.
4. Американці вважають за необхідне прийняття "Програми оновлення ЗСУ" з поступовою заміною командного складу нашого війська на підготовлений у країнах Заходу командний склад.
5. Американці пропонують вже зараз почати реформування ГШ ЗСУ з поступовим переходом планування з радянської на НАТОвську моделі планування. Взагалі військові США вважають реформу ГШ однією з надважливих, це їх висновки після півроку роботи їх радників при нашому ГШ.
6. Військові США вимагають навести лад з мобілізацією. Після останніх скандалів з медичними комісіями зараз обговорюється їх підсилення кадрами з союзницького табору які визначать сумнівні висновки які давали ці комісії з наступним повторним проходженням медогляду тими, кому був поставлений сумнівний висновок щодо придатності до служби.
7. Американці вимагають побудувати систему військової юриспруденції та створити окремий "Військовий суд" який буде розглядати виключно справи пов'язані з силовими структурами. Після наведення ладу з мобілізацією та сприйняття позитивних змін суспільством американці пропонують вводити драконівські міри проти ухилянтів, СЗЧ та дезертирів. Командний склад повинен мати право на знищення тих. хто не виконує бойовий наказ.
8. Американці вимагають створити дієві інституції громадського та парламентського контролю за усіма силовими структурами України та посилити їх аудиторами з держав-союзниць.
9. Американці категорично вимагають повного терміну навчання для особового складу ЗСУ усіх спеціальностей. Група радників ОКНШ при ГШ взагалі ставить під сумнів раціональність подальшої масової передачі нашому війську західної техніки - недостатньо навчені українські спеціалісти останнім часом все частіше винні у виході її з ладу з-за неналежної її експлуатації недостатньо навченими її операторами.
10. Американці вимагають введення суворої військової цензури на час війни і не менш суворого покарання офіційних осіб які розголошують військові таємниці та втручаються у систему керування військом. (Привіт, Безугла),
11. Американці пропонують після закінчення бойових дій створення щорічного Плану навчань ЗСУ як складового загального Плану навчань країн НАТО на яких ЗСУ повинні розглядатися як військо країни - члена Альянсу.

Я знаю, що всі ці пропозиції передані нашому вищому керівництву і особисто Президент підтримує майже повне впровадження союзницьких пропозицій на відміну від українського генералітету...

P.S. Панове. У зв'язку з певними обставинами та щорічним о цю пору поганим настроєм я до наступного вівторка беру відпустку. Потім буде Звіт по сумам які ви, мої дорогі підписники, зібрали на картки Привату та Монобанку. Пізніше будуть звіти по зібраному на Банку - її Лариса тільки но розбила. Ви кращі! Ви так допомогли нашим хлопцям, що я по гроб життя з вами не розрахуюсь. Дяка моя безмежна, це від

серця. А ще я розповім про російську відповідь на 10 мирних ініціатив Зеленського які той направив АП Байдена. Є цікаві зрушення у бидлячому моноліті. До зустрічі.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%