Сообщение #2683361 Просмотреть на стене →

РЕАЛЬНА УКРАЇНА. КРИЗА ТА ВИХІД З НЕЇ. ПРЕАМБУЛА.

Допис буде у трьох частинах. Преамбула. Перша - констатаційна. Друга - пропозиційна, обидві - бачення наших союзників щодо ситуації у країні, у війську, та на шляхи виходу з наявної ситуації. Спочатку преамбула.

На відміну від тверджень нашої влади, наші союзники, в першу чергу США, ЖОДНОГО разу не змінювали погляд на кінцевий підсумок нашої Визвольної війни та не своє бачення нашої Перемоги. Сформулював його Блінкен у травні 22го, з тих пір жодних змін не було.
1 "Ми допомагаємо та будемо допомагати Україні давати відсіч агресії росії ДЛЯ ЗДОБУТТЯ НЕЮ СИЛЬНОЇ ПОЗИЦІЇ НА МАЙБУТНІХ МИРНИХ ПЕРЕГОВОРАХ З рф".
2. "Ми будемо вважати Перемогою України збереження неї як вільної, сильної, демократичної та незалежної Держави". США ЖОДНОГО разу не вставляли у це своє бачення відновлення у повному об'ємі територіальної цілісності України. "Кам'яна дупа" - колишній очільник ОКНШ Міллі ще у вересні 22го проголосив, та багато разів після цього повторив, твердження під назвою - "Україна не зможе військовим шляхом повернути собі усі свої землі", Зараз це кажуть навіть такі наші друзі, як Президент Чехії і новий Генсек НАТО у пору коли очолював уряд Нідерландів - немає жодного нашого союзника який би стверджував на офіційному рівні зворотне, окрім керівників Держав Балтії та Польщі.
3. ЖОДЕН союзник не піддавав сумніву та не ставив завданням здобути по підсумках нашої війни руйнування держави під назвою "рф" як такої - це справа середньої та дальньої перспективи.

За час війни позиція України щодо переговорів змінювалася тричі. 1. Переговори у Мінську та Стамбулі. 2. Відмова від переговорів на законодавчому рівні. 3. Переговори через посередників. 4. Заява Президента України про готовність переговорів з путіним.

Американці чітко розуміють поточний стан справ у нашій Державі, знають реальні рейтинги політиків України та настрої у суспільстві, стан у демографії та та у економіці. І саме виходячи з цих показників вони будують моделі можливого майбутнього та окреслюють горизонти досяжного. Ними рулять не бажання - холодні розрахунки. Американці все більш настійливо твердять, в останній раз це Президенту України озвучив особисто Президент США - суспільство України повинно знати правду у максимально можливих під час війни об'ємах і тому Україні треба повернутися до плюралізму у висвітленні війни у ЗМІ. Блінкен, Байден, Нуланд - всі проти транслювання Телемарафону. Він, на думку американців, не просто не виконує свою функцію як рупор "дозованої правди" та інструмент об'єднання українців - він, на думку абсолютної більшості українців (76 відсотків), перетворився на рупор офіційної брехні та приховування незручних для влади фактів.

Американці вважають неприпустимим приховування реального стану справ у Державі та війську, і злочинним по відношенню до суспільного спокою та психологічної стійкості українського суспільства постійне накачування українців черговими нездійсненими апріорі обіцянками від влади і особисто Президента. Вони (обіцянки), на думку аналітиків Держдепу та Розвідспільноти США, сприяють "перегорянню" загальної психологічної стійкості українського суспільства - люди знаходяться у перманентному розчаруванні від того, що обіцянки влада або не виконує (у абсолютній більшості), або виконує частково, та від того, що реальність вперто не співпадає з баченням неї українським керівництвом.

Далі буде. Аналіз поточного стану справ владі та війську - розділити це неможливо. Третя частина - пропозиції та бачення перспективи України від союзників.
 
+1
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%