Сообщение #2682592 Просмотреть на стене →

Таки пішла двіжуха.

ЗІ СВЯТОМ. СВІТЛИМ ТА СУМНИМ.

До кінця життя буду пам'ятати кожного знайомого побратима, хто загинув захищаючи нашу Державу. І також довіку буду пам'ятати перший рік коли це Свято стало офіційним. Страшний рік. Завжди буду пам'ятати весну 2014го і свій відчай та шалені, до сліз, злість та безпомічність під Слав'янськом коли Аваков звітував про вдалий штурм міста у той час коли весь штурм закінчився вояжем на БТРі на околицю міста і символічною стріляниною у білий світ як у копійчину. Пам'ятаю, якими ми тоді були. Усі за 40, одягнуті хто зна во що, у кросівках, "Афганках", без броніків, часто зі своєю зовсім не законною зброєю - "Банда пенсіонерів" як тоді "підрозділ" охрестили молоді хлопці з Добрбату.
І завжди буду пам'ятати літо 14го коли наше різношерстне воїнство таки почало гнати бидло з нашої землі. І Станицю Луганську та той чортів луганський "Пишевік" мені не забути ніколи. Це була вже АРМІЯ яку поповнили та відродили її існування ті, кому не була байдужа наша Україна. І велика шана Порошенку за все, що він зробив для відродження нашої армії з небуття імені януковича.

Я поздоровляю усіх, для кого поняття "Борг перед Країною" не пустий звук. Добровольців, які кинули своє мирне життя та покладають, а багато хто вже поклав, своє життя захищаючи нашу Державу. Мобілізованих та професійних військових які чесно виконують свою роботу. Усіх українців які роблять що можуть щоби не дати бидлу загарбати нашу рідну Україну. Зі святом вас, хлопці та дівчата, жінки та чоловіки. Ваша робота Свята і Поважна.. Ваш Подвиг пам'ятати та шанувати будуть доти, доки стоїть наша Держава. І вона ніколи не пропаде та не впаде доти, доки ВИ у нас є. Пам'ятаємо, любимо, віримо у ВАС. Зі Святом, рідні! Все буде Україна.

P.S. Дуже багато питань про "Території в обмін на НАТО". .Вночі може бути (а може не бути) дещо важливе по цій темі. Напишу вранці про все, що знаю. Маневри навколо цієї теми і насправді цікаві. Результат будемо бачити 10 - 14го жовтня у Німеччині.

Павлюченко
 
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%