Сообщение #2682551 Просмотреть на стене →

Павлюченко теж начитався Чаплигу.

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
ІРАН. ВЕЛИКА ГРА ВІД УКРАЇНИ ДО УКРАЇНИ.


 Пішов другий місяць після оприлюднення "достовірної інформації" про передачу Іраном своїх балістичних ракет до рф. За цей час ми почули наступне:

1. Іран передав ракети, але не передав пускові установки. 

2. Іран передав пускові установки, але вони встановлені на вантажівках "Мерседес", а це виключає можливість їх використання на росії бо німецькі вантажівки багнюки російської бояться і потрібно пускові на КАМАЗи переставляти. 

3. На ураженому українськими ракетами російському арсеналі знищена партія ракет з Ірану.

4. На аеродромі у Ейську знищена партія ракет з Ірану. 

5. У Ростовській області знищена пускова для ракет з Ірану.


Рівень дезінформації від великих гравців вже став маразматичним та анекдотичним, тому давайте я трохи "развею мрак невежества". 


1. Немає жодного підтвердження передачі Іраном до рф своїх балістичних ракет. 

2. Іран у особі нового Президента дуже просить переговорів про близькосхідне врегулювання з ЄС та США і використовує тему МОЖЛИВОГО постачання ракет до рф як елемент шантажу для більшої поступливості американців. 

2. Також цей елемент намагалася використати росія у контексті надання українцям права бити американськими ракетами по її території. Не вийшло - Іран виключив росію як сторону у переговорах з США. 

3. Іран вже співпрацює з США у питанні обмеження світових.цін на нафту, він хоче укласти нову угоду під умовною назвою - "Відмова від ядерної зброї в обмін на зняття санкцій". 

4. Проти укладення подібної угоди Ізраїль. Він целеспрямовано провокує Іран завдаючи болючих для його іміджу ударів по керівникам проіранських та антиізраїльських взагалі проксі, Хезболлі, ХАМАСу та іншим. Єврейська держава "тягне" США у конфлікт якого американці чисто з практичної точки зору бажають уникнути і у якому категорично не бажають брати участь. Доки ще Іран не ведеться на дії Ізраїлю та продовжує переговори з США, Німеччиною та Францією про квазі-нормалізацію.відносин. 

5. Іран у контексті можливого укладення угоди  частково перекрив хусітам постачання ракет що спричинило демарш їх керівництва - воно вийшло на росіян. І тепер вже росіяне знову шантажують США вимагаючи від них відкликати наданий Україні дозвіл на удари американськими та британськими ракетами по території рф погрожуючи передачею хусітам своїх протикорабельних та крилатих ракет. 


 Отака вона, велика дипломатична гра великих хлопчиків. І зараз Байден, і у майбутньому Трамп чи Гарріс будуть вести переговори з Іраном який вже починає потроху дрейф від росії у бік багатополярної політики.- остання планомірно проводить лінію на обмеження іранського впливу на Кавказі що відверто дратує іранське керівництво. Станом на зараз відкриті усі дипломатичні майданчики і переговори Ірану з Заходом, Ірану з Китаєм, навіть, на невисокому рівні, переговори Ірану з Україною, йдуть доволі інтенсивно. 


 Що може бути найближчим часом? Може бути првторення шоу під назвою - "Атака Ірану почнеться раптово у невизначений час, а саме у 4:43 ранку 13 жовтня 2024 року", і стягнуті заздалегідь союзні Ізраїлю сили будуть пачками збивати ракети та БПЛА. А після Іран заявить що "мстя відбулася" і буде далі вести переговори з Заходом. Чого не буде - Великої.Близькосхідної війни, у ній не зацікавлений ніхто від слова "зовсім" окрім Ізраїлю який бажає, втягнувши у неї США, знищити іранську ядерну програму та завдати великих втрат потужностям іранського ОПК. 

 


 Для України та США вже була великим дипломатичним досягненням заява нового Президента Ірану про не підтримку війни в Україні і визнання нашої територіальної цілісності. Чи можна буде здобути від Ірану щось більше? Може бути все, що завгодно. Для нас була б чудовим подарунком відмова Ірану постачати росії вузли для "шахедів" та ракети для РСЗО, Іран міг би закуповувати українське продовольство замість російського, наш "Антонов" міг би повернутися до побудови у Ірані заводу з виробництва АН - 180. Але доки ще то лише мрії. Все на Близькому Сході буде вирішувати дипломатія, не війна. На щастя чи на жаль - питання відкрите.

Для нас було б щастям якби по ночах поменшало "шахедів" у нашому небі, а прикордоння не потерпало від іранських ракет. І було б горем якщо б Ізраїль припинив створювати у нас систему раннього попередження про атаки БПЛА та ракет, не надав до неї елементи ППО і відмовився від передачі США п'ятьох дивізіонів "Петріот" з наступною їх відправкою до України. А переможе у дипломатії рф - ми взагалі таки можемо дочекатися на голову іранські ракети.


 Все буде вирішено на дипломатичних іграх великих хлопчиків і від нас на них вкрай мало що, на жаль, залежить. Але грати потрібно і для нашої вкрай слабкої традиційної дипломатії є велике поле для маневру. Плануються переговори української та іранської делегацій у Дохі у наступному місяці.  Чекаємо на розвиток подій і віримо у краще. 


 P.S. До Румунії прибули ще десять українських літаків F-16. Маю надію на те, що після бойового злагодження екіпажів таки почнуться спроби боротьби з російськими носіями КАБів. 24 літаки не 14. До кінця року чекаємо на ще 8. 
 
+1
Последние новости
Игорь Суркис: «Без вас, наши уважаемые защитники и защитницы, этой прекрасной Украины уже не было бы» Матч «Хоффенхайм» — «Динамо» обслужит бригада арбитров из Северной Македонии. Рефери в поле 47 лет и он уже судил «Динамо» Йожеф САБО: "Ярмоленко зараз реально може допомогти збірній лише у випадку, якщо вона вже виграватиме, вийти наприкінці матчу хвилин на 15-20" Мирча Луческу заявил, что сборная Румынии — последняя команда в его карьере "Лівий Берег" - "Динамо" - 0:3: числа та факти "Динамо" продовжило безпрограшну серію в дебютних матчах з київськими клубами Яремчук не зіграв у матчі чемпіонату Греції: тренер "Олімпіакоса" розповів, чому українець не з'явився на полі Чому в будинку Мілевського провели обшуки: журналіст розкрив деталі гучної події з екс-форвардом "Динамо" Яремчук впервые в сезоне провёл в запасе календарный матч «Олимпиакоса» "Можливо, це будуть кейси "Кабаєв 2.0". Блогер висловився про найближчі перспективи новачків "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%