Сообщение #2682058 Просмотреть на стене →

ТРИ НОВИНИ.
1. Російська делегація у останній момент відмовилася брати участь у зустрічі з делегацією України у столиці Катару присвяченій узгодженню подвійного мораторію на удари по об'єктах енергетики. Російська сторона виставила як передумову початку переговорів вихід ЗСУ з Курської області. Переговори перервано і відкладено на невизначений термін.

2. Розвідспільнота США у особі директора ЦРУ Бернса попередила українське керівництво про високу ймовірність чергової атаки української енергетичної інфраструктури від завтра і протягом найближчих двох тижнів.

3. Держави "Великої.сімки" та інші Держави-союзниці України пообіцяли нашому Президенту додаткову допомогу у вигляді енергетичного обладнання, а власне "Сімка" виділить на закупівлі та логістичні послуги з доставки та, зокрема, перебазуванню в Україну чотирьох енергетичних об'єктів з Туреччини та Держав Східної Європи, 1,6 мільярди доларів.

Резюме. Буде важко аж до Президентських виборів у США, тобто до середини листопада. Бидло буде випробовувати на міцність нерви саме мирного населення. У хід пійде все, від накопичених запасів ракет та БПЛА до постійних безперервних бомбардувань КАБами. Витримаємо, не піддамося на шантаж, не будемо скиглити про "мир за будь яку ціну", далі буде легше і нам, і владі та союзникам на переговорах. Витримки та терпіння в ці півтора місяці. І не їхати кукухою - вона усім у мирному житті знадобиться. А до закінчення бойових дій залищилося небагато.
 
Последние новости
Олег Лужный: «Анри, Иньеста, Хави незаслуженно не получили «Золотой мяч». Для чего Месси и Роналду по пять-шесть ЗМ?» "Динамо" - лідер "правомірної" турнірної таблиці УПЛ, заснованій на xPoints "Динамо" продовжує лідирувати за кількістю виїзних перемог в історії чемпіонату України Відзначився переможним голом. Колишній форвард "Динамо" забив уперше з квітня поточного року Прем'єр-ліга. 10-й тур у числах та фактах: "Динамо" - найбільш коректна команда, Ванат має 100% точність виконання пенальті "Що він міг зробити за такої гри?". В Італії винесли вердикт Довбику за останній матч перед зустріччю з "Динамо" На матч «Рома» — «Динамо» уже продано 58 800 билетов Матчи с «Динамо» и «Фиорентиной» названы в Италии решающими для будущего главного тренера «Ромы» Ивана Юрича Стали відомі дата та час матчу, в якому "Динамо" U-19 зіграє зі "Шахтарем" Ілля ЗАБАРНИЙ: "Стежу за кожним матчем "Динамо" в Європі – вони на правильному шляху"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%