Сообщение #2681580 Просмотреть на стене →

ЧИМ ЗАВИНИВ БУДАНОВ?

Відповідаю на питання. Є достовірна інформація від союзників, є інформація сумнівна з "зеленого" табору. Спочатку достовірна від заокеанських союзників.

1. Буданову закидають неналежне виконання своїх прямих обов'язків у частині стратегічного планування. Тобто його відомство має поганий аналітичний відділ який дає вірні розрахунки та прогнози Президенту у переважній меншості.
2. Буданов мав протиріччя щодо розвитку "Курської операції" з Головкомом Сирським, Міністром Умеровим, а згодом і з Президентом України. Голова ГУР відстоював необхідність передачі цивільної влади на захоплених територіях РДК та "Сибірському Корпусу" які повинні були, на його думку, створити там певні органи управління альтернативні московітським.
3. Буданов має протиріччя з Президентом та нашими заокеанськими партнерами щодо атак російських об'єктів та окремих персон, які (атаки) за нормами міжнародного права можна визначити як терористичні.
Від себе - можливо мова йде у тому числі про атаки об'єктів енергетики під час переговорів про Мораторії на удари по них між москвою та Києвом через посередників та напряму.

Тепер інформація з "зеленого" табору.
1. Голова ОПУ вважає, що діяльність Буданова часто торпедує його особисто дипломатичні зусилля і останнім часом вийшла з під Президентського контролю.
2. Голова ОПУ вважає зростаючу, на тлі успішних ударів по російський глибинці, популярність Буданова серед населення України небезпечним фактором у контексті майбутніх виборів Президента України. Ермак вважає що Буданов вже готується до початку політичної кар'єри.
3. Буданов відкрито виказує свою опозицію діяльності Умерова на чолі МОУ, особливо у частині фінансування спецоперацій ГУР у росії.

Рішення про неминуче зняття Буданова з посади доки ще немає, але, судячи з алгоритму по якому знімали свого часу Резнікова та Залужного, його відставка абсолютно ймовірна. Тим більше що за Буданова, як у вищезгаданих випадках, американці та інші союзники навряд чи вступляться.

Чим багатий. Більше інформації на цю тему немає. Буде - буду надавати.
 
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%