Сообщение #2670794 Просмотреть на стене →

2deGeneral (13.09 в 09:27) № 2670782
-----------------------------------------
Павлюченко пояснює, чому так:

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
ІГРИ ДОРООСЛИХ ШАХРАЇВ. ПІСЛЯМОВА.

Сумлінно прочитав усі коментарі до крайнього допису - ерегироване волосся на вухах, ногах та мудях ледь не попросилося на волю. Люди читають дупою, дупою читають люди... Хто кляне союзників - "не можуть Зеленського скинути". хто дістає зі звалища труп Порошенка со товариші та пропонує його повернення, хто волає - "все пропало, накриваємося білим простирадлом та повільно повземо на кладовище бо все одно нас знищать як не влада так бидло", Прямий текст не прочитав ніхто, я так зрозумів...

Чітко та ясно - ПІД ЧАС ВІЙНИ ВЛАДУ ЗМІНИТИ НЕМОЖЛИВО. Зі зміною влади ми втратимо Україну майже напевно. Потрібне заморожування бойових дій та вибори. Питання поза Конституційної зміни влади та приходу до влади тимчасової умовної хунти союзниками не розглядається. Причин дві.
1. Абсолютна відсутність у ТЕПЕРІШНЬОМУ українському політикумі КРАЩОЇ за нинішню владу альтернативи. Наперед - ті ж американці не вважають того ж Порошенка та його команду кращою за Зеленського та його "зелену" команду, не мають з ним жодних справ та навіть не збираються мати з ним справу у майбутньому. "Померла так померла" - ніякими зусиллями українському виборцю у масі не "продати" особу Порошенка, навіть з американською підтримкою. І навіть якщо створити тимчасовий уряд на чолі з Петром Олексійовичем, то повернення на круги своя гарантовано - вибори все одно доведеться проводити максимум за рік після "хунтостворення" і на них гарантовано переможуть ті, кого поза Конституційно лишили влади - подібні розрахунки проводилися американцями "сто разів", .
2. Неготовність умовного Заходу запропонувати українцям альтернативу "зеленим" до кінця війни - вони цінують нашу внутрішньополітичну стабільність набагато більше ніж ми самі.

Створити з гівна та палок у турборежимі "Слуг народу" - 2? Це простіше за ріпку. Одне питання - НА ЯКИЙ ЛЯД УКРАЇНЦЯМ ЦІ ГРАБЛІ? Дати українцям лідера якого підтримає Захід? Можливо - далі що? А далі отой лідер без команди в умовах Парламентсько -Президентської республіки буде ще слабкішим за пізнього Ющенка якого "грали" як хотіли усі "Януковичо-Йулі" нашої Держави. Вчергове дискредитувати, на цей раз остаточно, і американців і сили які вони підтримують? Ідіотів та самогубців за океаном немає. Та й на даний момент немає лідера який здатен кинути виклик Зеленському. Залужний як вуж на пательні - спочатку не казав ані "так", ані "ні" коли американці пропонували йому почати політичну кар'єру за їх підтримки, а потім взагалі погодився залишити країну. Просто інформація - генерал не планує "похід у політику" про що вчергове повідомив пана Блінкена. І ніякими примусами його до та після виборів з Лондона не витягнути - якщо людина не хоче, то його примусити стати лідером нації неможливо.

Єдиний спосіб заміни "зеленої" влади - створення партії прозахідного курсу та західного типу. А це процес ой який не швидкий з відповідальним відбором членів та керівництва та побудовою партії знизу доверху навколо ідеології, а не "закуміреної" дупи. Не думаю що при західній "розміреності" у темпах підтримки, створення та розкрутки подібної партії можна впоратися за рік. Стартувати - можливо. Взяти владу - не на майбутніх виборах. це треба розуміти.

Я написав про три важелі впливу натиснувши на які союзники легко знесуть і нинішню, і будь які прийдешні влади. І вони залишаться вагомими для будь якої української влади ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ БОЙОВИХ ДІЙ! Саме тоді актуальним стане питання введення "зовнішнього управління - лайт" коли наша влада буде вимушена робити те, що потрібно бо без загрози війни її зможуть знести на раз ті ж американці натиснувши на вищезгадані важелі одночасно з проведенням роз'яснювальної роботи - чому так хріново стало жити пересічному українцю. І саме тоді оті "групи інспекторів яких надіслали до нас ЄС та США отримають реальний контроль над нашим бюджетом та його витратами, а його кількість буде розширена. Зараз Зеленський плювати хтів на поради союзників та вимоги інспекторів - війна.

Ну і на останок. Не приписуйте мені бажання йти у владу - я принциповий ворог походу у владу таких

старперів як я, тих, хто виріс при совдепі. Країну будувати молодим. Я ж можу тільки радити тим, хто буде створювати нову Україну та заповнювати наш політичний вакуум, та й це лише у випадку якщо моїх порад хтось потребує. Але й навіть якщо мене відправлять на пенсію з роботи наші заокеанські друзі я не припиню працювати на просвітницькій ниві у нашій Державі - саме від українців, їх розуму та відповідальності залежить наше майбутнє. Дорослішай-ТЕ. На питання. які були та ще будуть, відповідатиму з понеділка по поверненні з "вод". До понеділка все.
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%