Сообщение #2670771 Просмотреть на стене →

ДеГенералу сподобається.

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
ІГРИ ДОРОСЛИХ ШАХРАЇВ. 
 Бути між двох вогнів неприємно. Бути  між трьох та розуміти, що один з них у будь якому випадку тебе спалить, небезпечно для власного психологічного здоров'я. Я у другому стані - повинен розмальовувати у фарбах картину взаємовідносин між владою США та нашої Держави і при цьому очікувати тумаки не тільки з цих двох сторін, але ше й від власних підписників. 
 Мене питають - "Навіщо Блінкен зустрічався з хайпожером Бутусовим, ухилянтом Шабуніним та заангажованою Мусіякою"? Відповідь проста як хрокання свині - щоби продемонструвати українській владі своє незадоволення і її антикорупційними "зусиллями", і її відношенням до реформуаання ЗСУ, і, особливо, її правовим нігілізмом, конкретно - відношенням до реформування судів та до фактичної руйнації системи корпоративного управління в Україні. Вибір об'єктів для зустрічі сумнівний, я б з цією трійцею на кілометрі поряд би на унітаз не присів, але начальству завжди видніше. Проте Блінкен та ще два учасника американської делегації не тільки з ними зустрічалися. І на інший зустрічі він не на мові дипломатії говорив... Спробую стисло та конкретно. 
 Президент Зеленський веде "нечесну гру" по відношенню до США. Він постійно, раз за разом підвишує ставки у грі на збільшення рівня антимериканських настроїв українців з тим, щоби абсолютно в усіх непопулярних рішеннях, які йому неминуче доведеться приймати у майбутньому, гарантовано звинуватити американців, а не себе та своє оточення.
 Президент прекрасно знає, що надання дозволу бити західними ракетами по території рф ніяк не вплине на кількість КАБів які прилітають на наші фронт та прикордоння - бидло відвело авіацію з аеродромів у можливій зоні ураження ще майже два місяці тому. Надання дозволу не вплине істотно на перебіг  подій на полі бою - літаків для застосування ракет  JASSM вкрай мало, а ракет Storm Shadow/ SCALP та ATACMS мало у принципі виробляється та було вирблено. 
 Голова Пентагону на крайньому Раммштайні фактично відкрито назвав Зеленського шахраєм зазначивши, що наш Президент вчергове намагається здійснити стару  аферу з маніпулюванням суспільною думкою українців - він вже чотири рази обіцяв нації що надання свого часу "Хаймарсів", танків, літаків, ATACMS змінить хід бойових дій - все це було брехнею по визначенню і він це чудово знав. Як і зараз знає про те, що дозвіл бити ракетами мало допоможе нашому фронту - як сказав Остін, "проблеми треба вирішувати системно та у комплексі", а наша не професійна  влада не здатна на таке у принципі.
 Уряд США прекрасно розуміє, що Президент взяв чіткий курс на абсолютну коцентрацію влади та грошових ресурсів у своїх та свого оточення руках і фактично вибудовує в Україні авторитарну модель управління яка вже до болю нагадує путінську. 
 Уряд США прекрасно розуміє, що правовий нігілізм Президента та його оточення з "Призупиненням дії Конституції" та законів,  які заважають владі здійснювати свої наміри, згодом призведе Україну до фінансового та управлінського краху - звільнені незаконно посадовці та громадяни країни котрих незаконно обмежили у їх правах будуть масово позиватися у ЄСПЛ та інші європейські суди і відновлювати свої права та посади, а Україна буде витрачати мільярди на компенсації позивачам. 
 Уряд США прекрасно розуміє, що влада України використовує свою безальтернативність під час війни як спосіб здобуття "дружби по примусу" зі своїми ключоими союзниками - союзники не можуть дозволити прошраш України у війні.
 Усі все розуміють, як розуміють і потребу зміни влади в Україні. Одне питання - ЯК ТА НА КОГО ЇЇ МІНЯТИ?
 США можуть перекрити бюджетну підтримку Україні та відкрито вказати на винуватця її перекриття - Зеленського.  США можуть частково перекрити військову підтримку та вказати на винуватця її перекриття - Зеленського. США можуть зробити Україну банкрутом з частковою руйнацією її економіки та фінансової системи супутно з катастрофічним падінням рівня життя  українців активізувавши процес стягнення боргів у зв'язку з постійним невиконанням нашою владою умов кредитування.

Одне з них, приміром, не втручання влади у систему корпоративного управління. Тоді Майдан здаватиметься раєм для Президента. 
 Це очевидні кроки які можуть знести нинішню владу. Але здійснення цих кроків неминуче викличе нашу неминучу поразку у війні та управлінський хаос у Державі - по суті альтернативи "зеленій владі" у вигляді дієвої прозахідної опозиції не створено, а сам процес створення самі ж американці і гальмують - внутрішньополітична стабільність в Україні під час війни і так під загрозою. 
 Союзники вимагають від Президента закінчення бойових дій та проведення виборів на усіх рівнях в Україні максимум до кінця наступного року - у цьому питанні існує абсолютний консенсус між усіма членами союзницького табору. Але у питанні - хто буде форхендом опозиції який підбере більшість протестних голосів та кого підтримає влада США? - доки ще туман. Маю надію на те, що взимку він частково розвіється і змучена "зеленим управлінням" Україна нарешті побачить світло у кінці воєнного тонелю бо "Зелена Україна" точно не потрібна ані ЄС, ані НАТО, ані більшості її громадян. 
 Ми можемо сто разів клясти США та інших за їх нерішучість і будемо мати на те повне право та обгрунтувння, але перед цим краще хоч спробуйте подивитися на нашу ситуацію під їх кутом зору. Я не сподіваюся на те, що цей допис хоч комусь сподобається, на розуміння теж. Але я написав правду бо мусив, а не хотів - популярність вторинна, а істина дорожча....  
 
 
+2
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%