Сообщение #2669938 Просмотреть на стене →

РАКЕТИ ДЛЯ "СОВКА".

Коли я даю якусь інформацію, то я готовий відповідати за її достовірність головою, а що важливіше - своєю репутацією та іменем. Коли я написав про ПРИЙНЯТЕ БАЙДЕНОМ РІШЕННЯ передати Україні ракети JASSM та надати дозвіл на використання цих ракет на повний радіус дії (не було конкретики - у межах України. чи по території рф) то я казав чистішу за джерельну воду правду.

У мене тепер додаток до цієї новини. "Ройтерс" повідомила про те, що США "БЛИЗЬКІ" до передачі ракет Україні. НЕ БУЛО ЖОДНОГО ВИПАДКУ щоби подібні публікації виходили ДО передачі озброєння. Коли вони виходять то "не вирішена" зброя вже в Україні. Так було з "Хаймарсами", так було з ATACMSами, з французькими та британськими ракетами... Ракети вже в Україні. Тепер новини мега гарячі.

1. "Ройтерс" не збрехали - прийняте спільне рішення переобладнати радянські Су-27 та Су-24 для запусків цих ракет до пори насичення ВПС достатньою кількістю Ф-16. Більше - "Локхід Мартін" підготовили "інженерне рішення" - роботи по втіленню у життя проекту "починаються негайно".
2. путін вистрілив собі у ногу розпочавши "ракетну" кампанію по знищенню нашої енергетики та військових об'єктів у міській забудові за допомогою ракет з Північної Кореї, бо це підштовхує адміністрацію Байдена до прийняття стратегічного рішення - надання дозволу на атаки російських складів БК та аеродромів у межах повного радіусі дії ракет JASSM. Ненавиджу бути Арестовічем, але рішення буде за 2 - 3 тижні і це чиста правда. Знаю що рішучій прихильник надання нам подібного дозволу Гарріс та більшість республіканців у Конгресі які зараз "кошмарять" демократів за нерішучість та "половинчатість". Відсотків 90 що рішення буде ухвалене у вказаний строк.

Ну, гади, "консерваторію закінчити не дають". Хоча заради таких новин я не проти іноді підіймати перископ..
 
+2
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%