Сообщение #2669850 Просмотреть на стене →

НОВИНИ ТА НЕ ОЧЕВИДНІ ВИСНОВКИ.

"Беларусь Відвела системи РСЗО, ствольну артилерію та бронетехніку за лінію можливого ураження з неї території України. Особовий склад сил спеціального призначення РБ та бойові частини задіяні у навчаннях на територій Гомельської області не здійснюють підготовку до транскордонних бойових дій. Кількість особового складу та техніки задіяних у навчаннях залишається стабільно низькими та ставлять суттєвої загрози для дислокованих у прикордонні частин ЗСУ" . Це Розвідспільнота США на адресу Президента від 29го серпня.

"Ми фіксуємо перші випадки передислокації бойових частин армії рф з Покровського напрямку на Курський та вважаємо що при утриманні ініціативи ЗСУ на Курському напрямку рф буде вимушена здійснити подальші подібні передислокації бо бойові дії на території росії вже призвели до рекордного з часів "Пригожинського бунту" зниженню рейтингу путіна серед населення рф - зараз його діяльність підтримує 47 відсотків населення проти 56 до початку "Курської операції". І у найближчій перспективі, як ми вважаємо, подальше падіння зупинити майже неможливо". Це звідти ж.

Хотів дати новину з можливими нічними доповненнями, але дам зараз. Голова СВР Наришкін вчора повідомив Голову ЦРУ Бернса про те, що рф готова до негайного впровадження режиму припинення вогню у випадку якщо ЗСУ покинуть Курську область. Будуть ще переговори, може вони йдуть у той час коли я пишу допис, але доки воно є як є.

Мене дуже дратує факт небажання більшості людей користуватися навіть відкритими джерелами інформації та на основі них робити хоч більш-менш об'єктивні висновки. Для мене деякі факти настільки очевидні, що не потребують трактовки, а ні... Курська операція вже тричі себе виправдала і продовжує себе виправдовувати. Це тільки так здається що путіну по херу та Курщина бо є Покровськ - ні. Йому потрібна як повітря популярність серед охлосу - інакше той підтягнувши портки побіжить за більш сильним лідером типу Пригожина як тільки він кине виклик старому хріну. А вторгнення України вже зараз бентежить та частково ламає світогляд 54х відсотків росіян. А буде більше якщо наші там затримаються чи, того більше - розвинуть успіх у інших областях рф. І той спітнілий вал джинсових публікацій у західних "поважних" ЗМІ з загальним путинським рефреном "Курська операція провалилася" - зайвий доказ того, що все рівно навпаки - не вкидували би бидлюки стільки грошей на кампанію яка призвана применшити наші успіхи у очах пересічних "західняків".

А тому наберіться терпіння, будьте виважені та розумні, не звертайте уваги на російське ІПСО яке забезпечують "поважні" західні ЗМІ і вірте у ЗСУ. Ця осінь вирішить дуже багато і я маю надію що далеко не на користь бидла.

Ну і на остаток. Кулєба провів переговори з зі своїм Південно-Корейським колегою. Тема - постачання систем ППО в Україну. Маю гарну новину - у найближчий час буде вирішено питання підготовки українських екіпажів для корейських систем яке буде здійснено у США. Також через США системи будуть поставлені в Україну - Президент Південної Кореї бажає залишити канал зв'язку з Ином та досі плекає надію на міжкорейські переговори щодо зниження рівня напруженості на півострові, а тому досі вагається у питанні прямого постачання озброєнь в Україну.. Ну то їх справа. Нам потрібні боєприпаси, бронетехніка та системи ППО, а вони, впевнений, за допомогою США які працюють з корейцями у межах "кругового обміну", таки у нас будуть.

Мене не буде на каналі 5 днів якщо не трапиться щось мега неординарне та мені не доведеться вилазити на люди. Не сумуйте. Поводьтеся чемно. Час пролетить швидко. До зустрічі.
 
+3
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%