Сообщение #2669779 Просмотреть на стене →

ЛЕТЯТЬ ТУШКИ, ЛЕТЯТЬ НА ХРІН.

Спочатку три коротких нічних новини які дивним чином пов'язані з ППО.

1. В Україну нарешті діставлено нідерландський "збірний" "Петріот" який склеїли з різних "запчастин" які надали окрім голандців Іспанія, Канада та ще дві європейські держави.

2. Вчора в Україну прибула IRIS - T від Німеччини, новенька, тільки з конвейра.

3. Чотири дні тому в Україну прибула з Іспанії обіцяна система "Howk" та ракети до неї. Система старенька, але крилаті б'є за щастя.

Тепер напів лірика.
Прожив довго, якось пішли у небуття майже усі страхи, останнім пішов страх за своє нікому не потрібне життя. Залишився один - за життя рідних, дітей, онука... Це катування чисте коли ти у відносній безпеці, а у них над головами періодичні "Зіркові війни" та дім підскакує як при землетрусі...

Я мега вдячний нашим союзникам котрі після двох проколів "переінтегрували" нашу систему ППО а зараз поступово насичують її все новими та новими дивізіонами. Мега вдячний командирам та бійцям ППО - готовий навічно закріпити свою ванну за одним з командирів який іноді вискакує з лісу та набігає до мене помитися. Та не одним - нехай хоч 10 миються, аби мої рідні, та й взагалі ви усі, були б хоча би у відносній безпеці. ППО відпрювала супер. Імперія свій удар у відповідь на вчорашні наші "дронопляски" просрала в чисту. І це ще наші ракети по ним не полетіли. Набираємося терпіння та чекаємо на початок процесу коли наша балістика "забороздить" у труху їх "Бальшой тяатр" а разом з ним і хрінов Кремль.

Гарного тижня. Слава ППО та союзникам.
 
+7
Последние новости
"Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве» Стадион «Динамо» имени Валерия Лобановского примет центральный матч 9-го тура первой лиги Чемпионат Украины. «Левый берег» — «Динамо». Ситуация с дисквалификациями "Ворскла" звернулася до УПЛ про перенесення матчу з "Олександрією" на виїзд, зустріч з "Динамо" у Кубку має відбутися у Полтаві Эксклюзив. Леонид Буряк: «Некоторые «эксперты» в высшей лиге провели всего по 90 матчей, а сейчас учат футболистов, как играть» "Динамо" – це еліта українського футболу. Гравці "Лівого берега" про підготовку до протистояння з киянами у першості U-19 Таблиця коефіцієнтів УЄФА: як поразка "Динамо" вплинула на позиції України у рейтингу Завдяки розгромним поразкам "Бешикташа" та "Карабаха" "Динамо" пішло з останнього місця у турнірній таблиці Ліги Європи Виталий Косовский: «Динамо» в матче с «Лацио» очень не хватало Попова»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%