Сообщение #2669417 Просмотреть на стене →

СПОКІЙ ТІЛЬКИ СНИТЬСЯ.


Люди, я дуже прошу наперед, не чіпайте мене до 14го вересня -  ну не до відповідей мені буде на питання! Та й як давати відповіді на питання щодо енергетики та ракетобудування якщо я не енергетик та не ракетник? В останнй раз перед перервою даю дві відповіді які вночі "вициганив" у шефів.


 Раз сказав Подоляк, то дещо можна і мені. Нагадую - за місяць до своєї відставки секретар РНБО Данилов заявив, що Україна має свої балістичні ракети. Інформація відкрита. Зараз Президент заявив про вдалі випробування вітчизняної  балістичної ракети. Кому вірити? Як не дивно, то обом.


 Наші ракети - ракети розроблені на основі ракет до "Сапсану", він же експортний "Грім - 2". Але вони не є копією ракет до комплексу - у оригінальній версії розробленої на замовлення Саудівської Аравії, яка досі має певні права на комплекс, був свій набір закордонних  комплектуючих які складали понад 50 відсотків складу ракети. У комплекса була замала дальність - 500 км максимум. Нові ракети виготовили та випробували у 23му році у кількості декількох одиниць вже з іншим набором комплектуючих з чотирьох країн, зокрема Канади та США , але після припинення фінансування допомоги Україні  американцями фактично усі роботи було згорнуто. Після виділення американського і не тільки фінансування роботи поновлено. Все, що знаю, так це дальність нових ракет яка "значно перевищує заявлені 700 км". Знаю, що двома ракетами на ЧЕРГОВОМУ випробуванні було уражено ціль на території рф і я поняття не маю - де та яку. Знаю що виробництво "підписано" у серію. Все. Більше не знаю нічого. Сказали що будуть "кидкові" випробування нової "балістики" на 1500 км.  Інше - не нашого собачого розуму справа.


 "Ермак заявив, що росія поставила під загрозу наші АЕС". Все вірно він сказав - на міжнародну спільноту потрібно давити, її необхідно лякати. Але що є по факту?


 Як і у 22му році бидло намагалося спричинити блекаут - воно тоді теж "погасило" наші підстанції пов'язані з АЕС та не тільки що спричинило аварійні відключення блоків АЕС - нема куди було "віддавати" енергію. Ситуація повторилася у менших масштабах.- дякувати ППО. Все, що я, повний ділетант у енергетиці добився - "Протягом орієнтовно10 діб будуть проведені необхідні ремонтні роботи і роботу реакторів буде поступово відновлено". Все було, все буде. Не панікуйте і зважайте на політичний контекст заяв нашого керівництва. 


 Тримайтеся. Не так все погано як іноді здається, тим більше як це видають на гора вітчизняні зрадойоби. Настанову - "мочити зрадойобів та сектантів", я адміну залишив. Все, з завтра "я вся в трудах". 

 

 
 
+3
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%