Сообщение #2669289 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
ВІЙНА ЯК ДОГОВІРНЯК - 3.

Я українця та притомну людину мене і бісять, і часом доводять до бажання звільнитися з роботи ті обмеження якими нас "обкладають" наші союзники, в першу чергу США, у нашій війні з росією. Але це точка зору українця...

США мають справу з росією яка з часів СРСР має можливість "Гарантованого знищення" Америки. США з часів "Карибської кризи" і по цей час мають "Гарячу лінію" зв'язку між головами країн. І не одну - це запобіжник від ядерної війни на знищення, бо локальною вона не може бути по визначенню.

Застосування Тактичної Ядерної Зброї проти України неминуче спричинить "Гарантовану військову відповідь на дії росії" зі сторони не тільки США, але й двох інших ядерних Держав з союзницького табору - Франції та Великобританії зі знищенням цілей рф не тільки в Україні, але й на території росії про що путін неодноразово попереджений. Ця відповідь неминуче призведе до загибелі військових цих країн і поставить світ на реальну межу повноцінного ядерного конфлікту - загнаний у кут щур може наважитися на використання "останнього аргументу".

Тепер питаємо себе - як вчинять народи США, Великобританії, Франції зі своїми урядами якщо будуть знати, що це саме вони призвели до вищезгаданої реальності? Натурально - знесуть тайфуном ці уряди та політичні сили які вони представляють, бо воювати ЗА Україну не хоче майже ніхто з населення цих країн.

Переговори між США та росією по питанням глобальної безпеки ніхто не відміняв. І ЖОДНИХ домовленостей про Україну без України не існує - існують домовленості про межі підтримки України які не призведуть до застосування ТЯЗ та розкручування ескалаційної спіралі з якої не вже не буде виходу.

Україна - не суб'єкт світової політики. Україна - не Ізраїль зі своїм надпотужним фінансово- промисловим американським лобі, з ВПК який "намертво вмурований" у систему безпеки США. По факту ми жебраки які живі лише завдяки добрій волі союзників. Наша економіка і до війни підтримувала лише наполовину зубожіле існування ЗСУ - проїдали 75 відсотків військового бюджету від Кучми до Зеленського, а зараз ситуація стала ще гіршою - ми втратили після початку війни майже третину цієї економіки. Нову зброю практично не закуповували - з горем пополам у невеликих об'ємах модернізували радянську. Не було і немає зараз українських грошей на не те що серійне виробництво нових систем озброєнь типу "Нептуна" та "Богдани" - часто густо на доведення їх до розуму - ми майже на повному фінансуванні від союзників у частині закупівля боєприпасів та озброєння.

Союзники, як їм здається, знайшли "золоту середину" у питанні - "Як не втягнутися у військовий конфлікт з рф і водночас підтримати оборонні спроможності України" - вони фінансуванням розвитку нашого ОПК, постачанням комплектуючих для нашої "Ракетної програми" та "Програми БПЛА" зокрема, поступово наближають нас до можливості самим вирішувати - що та чим атакувати на росії. Саме тому Манька - Стакан верещить про те, що союзники вже створили монстра для якого не існує ніяких "бурих ліній", хоча пречудово розуміє, що такою є магістральна політика США та союзників.

Але ми, на превеликий жаль, ще років 25 будемо вимушені узгоджувати свої військові кроки з США. Францією. Німеччиною. Великобританією... - наша економіка, промислова та технологічна відсталість не дадуть змоги фінансувати серійне виробництво озброєння "закритого циклу" - ми будемо змушені враховувати "побажання" союзників які увесь цей час будуть утримувати нас на плаву фінансуючи наш ОПК. домомагаючи створенню його промислової бази та надаючи комплектуючі для виробництва озброєнь.

І тому давайте не будемо про "воюємо однією рукою" - краще би було щоби взагалі без рук? Я не очікую від поїздки наших "штовхачів" Умерова та Ермака до США нічого доброго - якість "штовхачів", які вже не раз провалювали переговори по різним темам, м'яко кажучи, сумнівна - буду радий помилитися. І дозвіл на "глибоке" застосування АТАКМСів по території рф нам навряд чи дадуть. А от "Сторм Шедоу" полетять слідом за JASSM. Але це не відіграє серйозної ролі у війні - наш Президент вчергове
видає бажане за дійсне як до того у випадку обіцянок з "Хаймарсами", танками, літаками, ракетами по Криму.... А от "стада" далекобійних БПЛА та десятки ракет по військових та ВПК об'єктах бидлостану, по нафтогазу, по енергетиці, таки вплинуть - дістануть бидлостан до печінок, до горлянки, до усіх його мерзенних нутрощів. А ми з вами повинні перестати мріяти про нездійснене і налаштовуватися на десятиліття важкої праці та відповідального вибору для того, щоби казка стала життям і бидлостанські правителі, якщо сам бидлостан не припинить своє існування до часу набуття нашої реальної незалежності, будуть сцятися від однієї думки про те, що можна напасти на Україну.

Впевненості, твердості, наполегливості у праці та спокійного сприйняття реалу нам, українці. Дорогу осилить той. хто йде, а перші відсотків десять на шляху до здобуття незалежності у прийнятті рішень ми вже зробили.
 
Последние новости
Александр Алиев: «Хочу обратиться к молодым украинским игрокам «Динамо» и «Шахтера» Кирилл Ковальчук: «Представляете, дошло до того, что Грузия в матче с Украиной — фаворит» Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Україна залишилася на 21-му місці після поразок "Динамо" та "Шахтаря" "Я дуже не любив Ваната". Український воротар висловився про форварда "Динамо" "Та він бог!". Журналіст назвав єдиного гравця "Динамо", який може взяти на себе ініціативу "Фергюсон зробив той клуб, що вони зараз паразитують ще так довго". Журналіст провів паралелі між "Динамо" та МЮ, згадавши Лобановського Шовковський оцінив поразку "Динамо" в матчі з "Хоффенхаймом" Матчи соперников «Динамо» в Лиге Европы. Неожиданное поражение «Ромы», волевая ничья РФШ Вячеслав Заховайло: «Динамо» не в равных условиях со всеми участниками Лиги Европы. Европейских специалистов не обманешь» Основной защитник «Ференцвароша» получил перелом ключицы, а также разрыв связок плеча, и с «Динамо» не сыграет (ФОТО)
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%