Сообщение #2668930 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATION - 48. 
1. Затриманий у Франції засновник "Телеграму" Дуров мав попередню бесіду, (не допит), згоду на яку дав добровільно, з представниками Генпрокуратури Франції та Міністества Юстиції США. Подробиць немає, окрім двох: Дуров заявив, що повністю відкритий до співпраці з органами правопорядку та державної безпеки країн у яких є претензії до діяльності "ТГ". Також Дуров погодився з необхідністю більш жорсткої модерації каналів месенджера і висловив згоду щодо спільної розробки механізмів співпраці між "ТГ" та державними органами контролю та правопорядку Держав, які висувають претензії. Кажуть що був у доброму гуморі та перед початком бесіди пожартував - "Don't shoot, I surrender".
 Протягом двох діб будуть проведені офіційні допити Дурова після чого буде прийняте рішення щодо висунення, чи навпаки, обвинувачень проти нього. Натомість посадовці двох країн заявили, що "жодно мірою не збираються руйнувати роботу "ТГ" чи створювати штучні перешкоди у його роботі". Все. Маю думку що Павло Дуров вирішить  у короткий термін свої проблеми, але свободу "ТГ"буде суттєво обмежено і він не буде відвертим зливним бачком для росіян. 
2. Відбулися переговори між представниками України та росії при посередництві США, ОАЕ та Катару щодо відновлення дії мораторію на удари по об'єктах енергетики України та росії. Рішень немає, натомість сторони обмінялися списками об'єктів які, на їх думку, підпадають під дію подібного мораторію. Черговий тур консультацій буде проведено через 2 тижні. 
3. Лукашенко через канцлера Австрії передав чергове послання до урядів США, Франції, Німеччини та ВБ. Як нам довели, у ньому Лукашенко наголошує на "принциповій миролюбності та небажанні конфліктів" білоруського народу з Державами НАТО та запропонував створити робочу групу за участю вищезгаданих Держав та Китаю для розробки Гарантій безпеки для РБ. Про відповідь доки ще нічого невідомо. 
Гарного тижня. Бережіть себе наскільки це можливо. 
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%