Сообщение #2658624 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
ХРОНІКИ ЇБЕНЕЇ. ЕКОНОМІКА. ФІНАНСИ. ПЕРСПЕКТИВИ.

1. Як відкрито заявила голова ЦБ рф Набібулліна, економіка рф перегріта, потенціалу зростання немає, потрібні інвестиції. технології - їх немає. Загроза рецесії стає більш ніж реальною.
2. рф вже має дефіцит робочої сили у 4,7 мільйони кадрів, компенсувати його нема чим - продовжується вимивання ресурсу на війну, дефіцит зростає, кваліфіковані кадрів в принципі не вистачає навіть на зберігання нинішніх показників виробництва - вже починається доки ще непомітний. але реальний спад промислового виробництва.
3. Китай фактично долучився до західних санкцій у фінансовій частині побоюючись вторинних санкцій США - китайські навіть невеликі банки масово відмовляють російським клієнтам у проведенні платежів.
4. Продаж рф нафти у Китай скоротився на 30 відсотків через блокаду платежів і може скоротитися ще на 5 - 10.
5. Китай фактично відмовився від побудови газогону "Сила Сибіру" віддаючи перевагу будівництву газогону який об'єднає туркменськи та казахський газ на шляху до Китаю. Проект поставлений на паузу, як кажуть китайські посадовці - "може після війни, але не факт".
6. Минулий рік став самим "бідним" у рф у частині як пошуку нових родовищ нафти та газу, так і по введенню у стрій існуючих - після ембарго на постачання нафто-газодобувного обладнання зі сторони Заходу росія зіткнулася не тільки з проблемою поставок нового обладнання, але й обслуговуванням наявного. У перспективі це ембарго може вилитися у повноцінну енергетичну кризу коли до падіння доходів від експорту нафти та газу приєднається повноцінна енергетична криза яку прогнозують саме російські академіки з РАН - обладнання енергетичної галузі на 70 відсотків радянське, на 14 західне, замінювати - елементарно немає грошей, все з'їдає війна. Криза має початися у кінці 25го у разі продовження війни.
7.. Товарообіг рф з Туреччиною впав на третину через побоювання вторинних санкцій, а турецькі банки як і китайські масово блокують рахунки російського бізнесу.
8. Російський ОПК не в змозі забезпечити базові потреби армії на полі бою при цьому працюючи на максимумі можливостей - задіяні усі можливі виробничі та людські ресурси. І при цьому йде поступове виснаження баз зберігання радянського озброєння та боєприпасів які, по різним показникам, вичерпані від 60 до 85 відсотків. Ресурси відновлення радянської техніки вичерпаються у кінці наступного - протягом 26го року що поставить армію рф перед загрозою обеззброювання.
9. Російські банки зіткнулися зі значними труднощами у конвертуванні рубля у юань і навпаки через санкції проти Мосбіржі. Обхід санкцій здорожчав конвертування на 5 - 10 відсотків і може ще зрости якщо США посилять санкційний тиск.
10. Наявних фінансових ресурсів, особливо у частині ЗВР з яких покривається дефіцит російського бюджету, вистачить ще на рік продовження бойових дій наявної інтенсивності, при зниженні їх - на півтора. Після - масштабна економічна та фінансова криза яка може поховати російську економіку.

Тільки розігнався - вже перебір. Буде ще один випуск на цю тему. Висновки.
Вся надія путіна зараз на переговори про перемир'я - ані економіка,, ані фінанси рф не витримають війни весь наступний рік. Я ще напишу мабуть два дописи про те. настільки війна та санкції душать росію, як страждають галузі економіки які не пов'язані з ВПК. Досі хуйло не зробив жодного кроку який би ставив економіку та фінанси рф під загрозу краху. У КДБ він отримав базову економічну грамотність. Хотєлки хотєлками, а реальність інша. Можливий розвиток подій простий. Якщо ЗСУ будуть і надалі показувати свою успішність на полі бою, а союзники, у яких ВПК поступово набирає оберти та вийде на повне задоволення потреб ЗСУ у квітні наступного року, збережуть обсяг підтримки, то переговори будуть до осені наступного року коли диктувати умови перемир'я буде вже Україна. І в умовах якщо на виборах Президента США перемогу отримає Трамп, ми будемо мати переговори про перемир'я з наявної напівнейтральної для росії позиції що ніяк не добре для нас у плані повернення територій. Прогнозувати розвиток подій неможливо -
треба чекати результатів американських виборів. Надіємося на кращий, маємо за можливий поганий розвиток подій, але пам'ятаємо - справи у росії не покращуються у жодному компоненті. Витримки та віри - блефувати путін довго не зможе і буде вимушений закінчити гарячу фазу війни або у цьому, або у наступному році.
 
+2
Последние новости
«Даже «Динамо» и «Шахтер» не играют так, как «Виктория» и «Бетис», — вратарь «Кривбасса» Владимир Зверов: «Матчи с «Ворсклой», «Рухом» и «Лацио» дадут ответ, насколько у «Динамо» отсутствует энергия» Блогер: "Михайленко використовував один дотик там, де Бражко робив два. Він справді виглядає футболістом рівня "Динамо" Екс-легіонер "Динамо" забив ефектний гол і віддав 2 асисти Михайло СПIВАКОВСЬКИЙ: "Виникає питання – як саме грає "Динамо"? Просто віддати м'яч Пихельонку, Шапаренку, Буяльському чи є якась базова методика" Джерело: "Люди, які зробили можливим трансфер Себальйоса до "Динамо", пішли розмовляти з президентом клубу в обхід Шовковського, тому він залишився" "Не хочу ображати "Лівий Берег", але": Вернидуб розкритикував гру команди, порівнявши "Кривбас" з "Динамо" та "Шахтарем" «В «Динамо» может уже кусают локти, что не приобрели Краснопира у «Оболони», — детский тренер Краснопира Динамівці в Польщі: "Лехія" з Царенком перемогла у матчі чемпіонату, Булеца просидів у запасі За "Динамо" вперше зіграв в УПЛ футболіст із Колумбії
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%