Сообщение #2658611 Просмотреть на стене →

ПРОПОЗИЦІЇ СЦАРЯ.

Здається я даремно розраховував на здоровий глузд путіна. Після прочитання його "миротворчий ініціатив" мені як Бендеру - "Нічого на думку не спадає окрім - "Милостиво соизволить решил". "В условиях полного превосходства росийской армии на поле боя предлагаю окончательно разрешить "украинский кризис" урегулировав его на следующих принципах":... Я не дивуюся тому, що американці їх відкинули. Те, що нам дали.

1. Україна виводить війська з Курської області, при відмові США застосовують усі свої важелі впливу щоби примусити її це зробити, і бере на себе юридично закріплені обов'язки не порушувати більше кордони рф.
2 США відкликають дозволи своїм військово-промисловим корпораціям на роботу в Україні.
3. ЗСУ мають мати особовий склад у 150 тисяч. 12 систем РСЗО, 160 танків, 75 літаків різних типів.
4. Україна повністю згортає "Ракетну програму", а союзники припиняють її фінансування та фінансування "Програми створення БПЛА" плюс забороняють постачання комплектуючих для цих "Програм" в Україну.
5. Україна приймає "Закон про захист прав російськомовного населення" та "Закон про амністію громадянам України які співпрацювали з ЗАКОННИМИ ОРГАНАМИ ВЛАДИ РОСІЇ ПІД ЧАС УКРАЇНСЬКОЇ КРИЗИ".
6. Україна закріплює у Конституції свій позаблоковий статут, великі Держави на законодавчому рівні гарантують рф безпеку у межах визначених Конституцією ріф кордонів. (Тобто з нашими окупованими територіями окрім території Запорізької та Херсонської областей). Подальша доля останніх вирішуватиметься за столом переговорів. Навіть в умовах можливої передачі цих територій під контроль України вони повинні мати демілітаризований статут. При порушенні умов демілітаризації рф МАЄ ЗА ОБОВ₴ЯЗОК військово-дипломатичним шляхом відновити демілітаризований статут регіону.
7. Крим визнається російською територією де-юре, США повинні гарантувати його не повернення у склад України військовим шляхом

Там ще вісім пунктів "хотєлок" поменше.

США відкинули їх як "ультимативні та такі, які навіть теоретично не можуть бути втілені у життя". Єдині чотири пункти які вони прийняли для обговорення:
1. Обмін полоненими всіх на всіх. Але й тут путін вимагає розглядати кожну кандидатуру окремо встановивши своєрідну сегрегацію по "Особах які скоїли особливо важкі злочини" - це "Азовці". Вони не будуть включені у загальні списки на обмін і по ним рішення будуть прийматися окремо
2. Розробка механізму верифікації розведення та наступного розміщення особового складу та техніки ЗСУ та армії рф.
3. Розробка нового "Договору про обмеження звичайних озброєнь у Європі" та уведення його у дію.
4. Корекція, чи розробка нового, договору про РСМД та відновлення його дії США та рф.

Отака вона муйня, малята. Ну. звісно, "Ми готові вислухати контрпропозиції США та відкриті до початку переговорів ЯК З УКРАЇНОЮ, ТАК І З США без попередніх умов, але з урахуванням наших вимог у їх процесі". "Ми вимагаємо негайного початку переговорів про урегулювання "української кризи" бо зволікання з їх початком призводить до великих страждань народів росії та України". По факту - "Проси все, получишь малость", ну а цинізм хуйла незмінний.

У мене все. Ввечері "Їбенея" і завтра я "На води", Гарного дня.
 
Последние новости
«Даже «Динамо» и «Шахтер» не играют так, как «Виктория» и «Бетис», — вратарь «Кривбасса» Владимир Зверов: «Матчи с «Ворсклой», «Рухом» и «Лацио» дадут ответ, насколько у «Динамо» отсутствует энергия» Блогер: "Михайленко використовував один дотик там, де Бражко робив два. Він справді виглядає футболістом рівня "Динамо" Екс-легіонер "Динамо" забив ефектний гол і віддав 2 асисти Михайло СПIВАКОВСЬКИЙ: "Виникає питання – як саме грає "Динамо"? Просто віддати м'яч Пихельонку, Шапаренку, Буяльському чи є якась базова методика" Джерело: "Люди, які зробили можливим трансфер Себальйоса до "Динамо", пішли розмовляти з президентом клубу в обхід Шовковського, тому він залишився" "Не хочу ображати "Лівий Берег", але": Вернидуб розкритикував гру команди, порівнявши "Кривбас" з "Динамо" та "Шахтарем" «В «Динамо» может уже кусают локти, что не приобрели Краснопира у «Оболони», — детский тренер Краснопира Динамівці в Польщі: "Лехія" з Царенком перемогла у матчі чемпіонату, Булеца просидів у запасі За "Динамо" вперше зіграв в УПЛ футболіст із Колумбії
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%