Сообщение #2648195 Просмотреть на стене →

ВІЙНА ЯК ДОГОВІРНЯК.

Основне завдання бидлячої влади - брехати своєму пересічному бидлюку щоби той жодним чином не дізнався про те, що вона аж ніяк не "велика та жахлива" і охоче веде переговори с супротивником коли той бажає з нею розмовляти. Вчора Манька - Півлітру заявила, що рф ані прямо, ані через посередників не веде переговори з Україною. Квасний лох вірить, ми розглянемо ситуацію такою, якою вона є насправді.

Прямих переговорів між нашою та російською владою на найвищому рівні немає з часів Стамбулу - 22. Але...

Існує канал зв'язку між спецслужбами ГУР - ГРУ - ФСБ - СБУ з вузькою спеціалізацією - обмін військовополоненими.

Існує канал спілкування через американського посередника - директора ЦРУ Бернса.

Існує вузькоспеціалізований і на даний момент перекритий канал спілкування через Пентагон який має "Пряму лінію" з ГШ рф.

Існують канали спілкування близькосхідні, використовуються доя непрямих переговорів у багатьох "галузях", від обміну військовополоненими до обговорення "миротворчих" ініциатив".

На даний момент активні "американський" та "близькосхідний" канали. Теми переговорів:
1. Обмін полоненими.
2. Обговорення "Енергетичного мораторію" на удари.
3. Обговорення миротворчих ініциатив як москви, так і Китаю та інших.

Як то кажуть, то була приказка, тепер щодо казки.

Вашингтон отримав другий лист від путіна з "новими" пропозиціями одразу після того, як отримав вчора відповідь на попередній.

Вашингтон не проти створення робочої групи яка б звймалася підготовкою бази для укладення умовного "перемир'я", але за обов'язкової участі України.

У москви у відповідь на вимогу американців з'явилася своя - до переговорів потрібно долучити Білорусь і у перспективі ЄС та Китай щоби експертна група підготувала 'Гарантії безпеки" для ррсії.та Білорусі які були б юридично закріплені міжнародними договорами під егідою ООН. Начебто пісня стара, але...

Але для нас цікаво те, що путін вперше пропонує обговорити питання "ВЗАЄМНИХ ТЕРИОРІАЛЬНИХ ПРЕТЕНЗІЙ" та пошуком компромісів прийнятних для двох сторін конфлікту". Перебільшувати значення путинської казуістики не варто, довіряти щирості пропозицій - тим більше, але головне те, що він зі скрипом починає розуміти реальні обставини у яких він опинився після початку "Курської операції".

Чи піде путін на "обмін територіями" якщо зона українського контроя у рф буде постійно збільшуватися? На прямий - абсолюино виключено, тобто він ніколи не виключить захоплені території Півдня з конституції рф, але по факту він може вивести війська з нашого Півдня у межах умовного "розведення сил" при досягненні угоди про перемир'я. Як Україна та світ ніколи не визнає окуповані наші території російськими, так і росія ніколи не визнає окупований зараз Південь українським. І тому миру між Україною та бидлостаном не буде ніколи до моменту розпаду рф. Але серія угод переведе нашу війну у сплячу фазу на манер міжкорейської і тільки від нас потім буде залежати - як ми скористаємося мирним часом. Ми можемо стати Південною Кореєю, а можемо залишитися недорозвиненим буферним регіоном Європи з постійною загрозою поглинання бидлостаном. Але це вже окрема тема для допису.
 
+3
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%