Сообщение #2648137 Просмотреть на стене →

2MGUkrMaks (18.08 в 09:33) № 2648125
-----------------------------------------
Прінуждєніє до мораторію на цю зиму.

ВИБАЧЕННЯ ТА НОВИНИ.
 Щиро прошу мене пробачити за те, що виклав "обрізане" відео з Порошенком. Я не знав нічого про повний варіант, не слідкую за життям Петра Олексійовича, відео отримав від друзів яких теж підставили. Це мене не виправдовує - повинен був перепровірити. Ще раз - вибачте. Але під тим, що я написав нижче готовий підписатися хоч мільйон разів - відповідаю за кожне написане слово. Минуле повинно піти у минуле. Тепер до відповідей на питання та до новин.
1. "Німеччина повною мірою підтримає Україну після узгодження всіх бюджетних процедур і здійснить раніше анонсовані поставки". Це офіційно від Бербок Блінкену. Не забивайте собі дурним голову - мова йде лише про перерозподіл джерел фінансування допомоги що надійде, нічого більше. 
2. Кір Стармер дійсно відклав надання дозволу  бити ракетами "СтормШедоу" по території рф до узгодження цього питання з США. Хоча міг та може вирішити це питання самостійно. Буде найближчим часом рішення по ракетам JASSM для України - буде рішення по ракетам "СтормШедоу". На жаль новий уряд Великобританії більш обережний у частині прийняття рішень ніж попередній. Але є і гарна новина з Британії - робота над "100річною угодою про стратегічне співробітництво"  виконана на дві третини. Вона буде ратифікована у Парламенті і по суті стане першим договором про реальні юридично обов'язкові Гарантії Безпеки від Великобританії нашій Державі. Хто зна - може й інші наслідують цей приклад. 
3. Вчора Україна погодилася "розміняти" гарантії недоторканості для  КурАЕС на поновлення дії подвійного мораторію на удари по об'єктах енергетики. Дата фінального туру переговорів ще не визначена, але вони повинні відбутися до кінця поточного місяця. 
4. Росія вчора отримала попередження від Держдепу США. Мова йшла про можливу "Ядерну провокацію рф під чужим прапором". США у особі Блінкена наголосили, що мають інформацію про підготовку до її здійснення російською стороною та попередили, що це "відкриє шлях до подальшої ескалації" у війні рф та України. Рф у особі Лаврова письмово відкинула американські "інсинуації" та запевнила, що подібні провокації не готувала та не готує. Це я про реальний стан справ з "брудною бомбою", а не про маячню.від Маркова. Скоріш за все питання закрите. 
5. Головне. "Ми вчергове пропонуємо уряду США створити спільно з російським урядом робочу групу яка на експертному та законодавчому рівні підготує угоду про завершення "Української кризи" яку слід підписати до кінця цього року". Це Лавров з того ж листа. Відповіді від США  ще не було, але вона стовідсотково буде стандартною - "ніяких переговорів про Україну без України". Тут важливе те, що путін не втратив остаточно зв'язок з реальністю і розуміє свої та російські перспективи у випадку  якщо війна затягнеться. А публічні заклики для місцевого бидла про " нам немає про що з ними говорити"  раджу відкидати після читання анонсу, то все пусте. 
6. Останнє, напівприватне. Як каже наш куратор, "Те, що діється зараз ("Курська операція"), то лише чверть від того, що ваші військові запланували. Майте терпіння - згодом все побачите". 
 Так що терпимо, тримаємося, допомагаємо ЗСУ останнім та пам'ятаємо, що кожний донат це цвях у труну для путіна та збереження життів наших воїнів. Тримайтеся. Гарної неділі.
 
+4
Последние новости
"Навіть "Динамо" цього не робить": тренер "Карпат" про розгромну поразку від "Шахтаря" Главный тренер «Лацио» недоволен графиком своей команды в Серии А перед матчем с «Динамо» Белик получил трехматчевую дисквалификацию за драку после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19». Полное решение КДК УАФ Три гравці "Динамо" потрапили до символічної збірної 4-го туру Прем'єр-ліги «Сейчас «Динамо» — это очень сильный соперник», — защитник «Руха» Колонка Александра Липенко. Преданные друзья киевского «Динамо»! "Динамо" влаштувало футбольне свято для дітей українських героїв Виталий Пономарев: «К матчу с «Динамо» готовимся в обычном режиме. Есть время, чтобы изучить игру нашего соперника» Колонка Сергея Тищенко. Новая динамовская звездочка Себальйос став гравцем 26-ї країни далекого зарубіжжя, чиї представники забивали за "Динамо" в УПЛ
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%