Сообщение #2648046 Просмотреть на стене →

ЕНЕРГЕТИЧНЕ. ЗЛЕ.

Хто знав би - як мене бісять сентенції типу "Так ти не пиз...ів" не від тих, хто мене знає нещодавно, а від тих, хто вже зі мною давно, а особливо від земляків... "Так ти не брехав про переговори щодо відновлення дії мораторію на удари по енергетиці? Бо про них же WP вже пише"! Одне питання - хто такі WP? Скільки вже разів CNN, WSG, WP давали свої "сенсаційні новини" пізніше за мене на дні, тижні та навіть місяці? Хай скажуть підписники ще з часів початку роботи каналу, навіть з часів ФБ - скільки? І все одно - "здається ти не брехав"... Американці написали про перебіг переговорів знову пізніше мене і тим не менше вони "поважне видання", а я так - "хуйло неавторитетне". Давайте по полицях.

1. "Угода Бернса " була підписана наприкінці березня 2022го року і вона передбачала подвійний мораторій на удари по об'єктах енергетики рф та України. Названа по імені посередника - Директора ЦРУ Бернса котрий контактував з обома сторонами. Прямих переговорів не було. Угода дозволила без потрясінь пройти опалювальний сезон 22го- 23го років.

2. Вийшли з неї бидлюки після перших наших атак, тоді ще не системних, по НПЗ. Вони декілька разів просили Україну повернутися до дії "Угоди" але розширити її дію на об'єкти нафтогазової галузі рф. При цьому бидло продовжувало бити по енергетиці щоби примусити нас не бити по НПЗ і своїй енергетиці.

3. Запити рф на відновлення дії "Угоди" від РФ Президент відхиляв тричі і я про це писав. Запит кінця липня прийняв та переговори почалися тому, що на Зеленського натиснули США - вони вважають що тривалі відключення світла взимку можуть вкрай негативно позначитися на психологічній стійкості українців. Я постійно пишу про вимоги рф на цих переговорах, не буду повторюватися. Після блекаутів на півдні росії путін наказав форсувати переговори - вже у бидлостані почалися протести проти відключень світла.

4. Зараз визначається перелік "недоторканих" об'єктів енергетичної інфраструктури, але рф станом на зараз вийшла з переговорів через буцімто загрозу захоплення КурАЕС ЗСУ, Вони вимагають гарантій недоторканості для електростанції та припинення ударів котрі можуть викликати її зупинку. росіяни обіцяють повернутися до обговорення відновлення мораторію після отримання гарантій від України щодо вищезгаданих питань навколо діяльності КурАЕС.

5. Угода не буде фіксована письмово як і в минулий раз - буде "джентльменська угода" як і у березні 22гого. Гарантами її виконання мають бути США та, на вимогу рф, ОАЕ, Катар та Туреччина.

А ви питаєте - "Чого наші останнім часом по НПЗ не б'ють"?..

Маю надію я надав вичерпну інформацію. Ну а підписникам, особливо тим, хто прийшов на канал до раптового зростання його аудиторії з 700 осіб, пора б звикнути до того, що Я НЕ БРЕШУ! А новини від роботодавців у мене з'являються завжди раніше ніж у "поважних світових ЗМІ". І не діставайте мене, будь ласка, своїми - "Так ти не брехав"?, бо їй Богу - просто замовкну без видалення каналу. І обіцянку не порушу, і мені набагато спокійніше буде.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%