Сообщение #2647802 Просмотреть на стене →

ПРО ОБМІН ПОЛОНЕНИМИ ТА БАНДЕРІВЦЯ - "ФЕЙКОМЕТА".

Панове, я вже трохи задовбався доводити що я не верблюд-фейкомет. Вчергове кажу - я не приховую своє ім'я і за достовірність наданої інформації відповідаю головою. Коли я оприлюднив лист Кадирова на адресу Посла США у рф, то казав, що подібні листи отримали представники нашої влади. Станом на зараз ми маємо копії ще двох листів - Кадиров "с уважением к храбрым воинам-украинцам" просить повернути бійців "Ахмату" які "не принимали участие в чуждой интересам чеченского народа войне против Украины".

Тут цікаво те, що переговори про звільнання чеченців веде особисто Кадиров причому у тому числі через арабських посредників, а по загальному стану їх ведуть російські спецслужби та "праволюдна" Москалькова.

Є шанс отримати на обмін декілька "Азовців" в обмін на полонених ФСБшників, чеченців та представників місцевої влади. Цих мало, але вони є. Впевнений що хуйло буде чинити спротив звільненню "Азовців", але за фсбшників та посадовців може все ж погодитися. Але не загадуємо - тримаємо кулаки.

Зеленський доручив доукомплектувати наші "сили вторгнення" західними технікою та озброєнням. А звідки їх брати якщо останні ОГОЛОШЕНІ пакети допомоги від США схожі на дистрофіка? А звідти. Я вже казав, наводив приклад з постачанням ATACMSів, ще раз наголошую - зараз оті офіційніі цифри наданого озброєння треба множити на 1,7 - 1,8, а деякі види наданого додавати до нуля, бо множити на нуль - те ж і отримаєш. Тактика союзників змінилася з травня, зветься тепер - "давати, а не пиз...ти" і вона вірна. І та неофіційна, але абсолютно достовірна інформація, яку я З ДОЗВОЛУ даю людям для підтримки їх психічного здоров'я та ОБГРУНТОВАНОЇ віри у краще, жодним чином не фейк - це реальність.

На останок. Україна у найближчий місяць отримає ще дев'ять F - 16. Де на них візьмуться пілоти та обслуга - не повинно хвилювати нікого, але звідкись візьмуться. Все ж подякувати діду за допомогу варто.

Ну і на останок. Прокинеться адмін, я попрошу його причепити опитування про те, яка саме інформація від мене потрібна людям.
1. Повний обсяг.
1. Про допомогу союзників у всіх сферах.
3. Про переговорний процес навколо України.
4. Взагалі про переговорний процес який має відношення до нашої Держави.
5. Про політику союзників щодо України.

Особисто мені чим менше, тим краше, та й взагалі - на хріна людям "фейки"? )) Гарного дня і гарних новин.
 
+2
Последние новости
"Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве» Стадион «Динамо» имени Валерия Лобановского примет центральный матч 9-го тура первой лиги Чемпионат Украины. «Левый берег» — «Динамо». Ситуация с дисквалификациями "Ворскла" звернулася до УПЛ про перенесення матчу з "Олександрією" на виїзд, зустріч з "Динамо" у Кубку має відбутися у Полтаві Эксклюзив. Леонид Буряк: «Некоторые «эксперты» в высшей лиге провели всего по 90 матчей, а сейчас учат футболистов, как играть» "Динамо" – це еліта українського футболу. Гравці "Лівого берега" про підготовку до протистояння з киянами у першості U-19 Таблиця коефіцієнтів УЄФА: як поразка "Динамо" вплинула на позиції України у рейтингу Завдяки розгромним поразкам "Бешикташа" та "Карабаха" "Динамо" пішло з останнього місця у турнірній таблиці Ліги Європи Виталий Косовский: «Динамо» в матче с «Лацио» очень не хватало Попова»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%