Сообщение #2637266 Просмотреть на стене →

Intelschizo пише, що Росія втратила контроль над залізничною лінією Льгов - Бєлгород.

ℹ️ Підрозділ розміром з батальйон 22-ї механізованої бригади за підтримки приблизно батальйонного підрозділу 88-ї механізованої бригади вийшов на колії позавчора днем у Суджі.

ℹ️ Цікаво, що українські сили зробили спробу за допомогою 82-ї десантно-штурмової бригади, також приблизно батальйонного складу, взяти місто Коренєво.

ℹ️ Коренєво - цікавий вибір, тому що там є залізнична лінія, яка йде з Льгова прямо в Україну до міста Ворожба. Колії з Ворожби ведуть безпосередньо до Сум та Києва.

ℹ️ Висока ймовірність того, що взяття та утримання міста Коренєво є першочерговим завданням для українських військ. Це дозволить їм встановити залізничну лінію з України до Курської області з можливістю доставляти туди значну кількість техніки і припасів.

ℹ️ Це також може пояснити, чому Україна взяла з собою значну кількість засобів протиповітряної оборони. Якщо вони намагаються проломити "двері" в Курську область, їм потрібно захистити логістичний вузол і відтіснити російську авіацію, а таким логістичним вузлом є Коренєво.

ℹ️ По суті, якщо вони зазнають невдачі, вони можуть зберегти свою позицію. Її легко захищати, і вони можуть продовжувати переслідувати росіян з ділянки, яку легко обороняти, і в той же час зберігати прямий контроль або прямий вогневий контроль над залізницею Льгов - Бєлгород, розриваючи ключову російську лінію комунікацій для оперативно-тактичної групи "Північ".

ℹ️ В той же час чинячи всілякий логістичний тиск на Бєлгород, а також змушуючи росіян отримувати підкріплення залізницею через єдину лінії від Бєлгорода до н.п. Буланець, яка буде вразливою для атак з дронів.

ℹ️ Таким чином, навіть якщо українцям не вдасться проломити "двері" в Курськ, вони зможуть просто утримувати позиції і створювати логістичний тиск на російські війська в харківській операційній зоні і Бєлгороді.

ℹ️ Або вони зможуть відступити, коли захочуть, і підтримувати наратив про те, що це був просто рейд.

На третій день операції я розумію, що ця тупа картинка, яка в перший день виглядала смішно через нереальний (тоді так здавалося) розмах, станом на зараз виглядає як ху*ня на постном маслі, яка значно применшує успіхи наших сил.

Вдумайтесь тільки. Вестерни на серйозних щах пишуть про "пролом дверей на Курськ", контроль залізниці, яка сполучає Курську область з Сумщиною і це далеко не все.

За ці три дні мене вже нудить від русифікованих назв населених пунктів, яких вже настільки багато у різних звітах, що морально не встигаєш ловити хроніку.

Дійсно щось історичне.

Низький уклін воїнам, які це роблять. Роблять щось неймовірне.

In Factum
 
+3
Последние новости
Миколенко не попал в заявку «Эвертона» на матч Кубка английской лиги Юнацька ліга УЄФА. До старту сезону-2024/2025 за участі "Динамо" Скляр увійшов до топ-10 УПЛ за кількістю вилучень - він не зіграє проти "Динамо" "Динамо" зіграє з "Ворсклою" в білому комплекті форми Прем'єр-ліга. 6-й тур у числах та фактах: "Динамо" найбільш коректна команда чемпіонату «Динамо» — «Ворскла»: бомбардирские расклады Хавбек "Руха" Карабін: "Ворскла" нав'язала нам боротьбу. З "Динамо" у нас також буде непростий поєдинок" Руслан ЗАБРАНСЬКИЙ: "Динамо" у матчі із "Зорею" не напружувалося. Якби треба було ще забити, кияни це зробили б" Гусін зустрічався з Феллером із "Баєра" та мав дискусії з Блохіним: Маркевич і Хацкевич – про легенду "Динамо" в річницю його загибелі "Вони любили поганяти, хто швидше добереться до бази": Хацкевич сказав, які гравці "Динамо" робили гонки у Києві
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%