Сообщение #2637007 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
ПРО "РУССКИЙ БУНТ" ЯКИЙ ПОТРІБНО ОЧОЛИТИ.

Цей допис буде про зростання протестних настроїв у бидлостані та во що це зростання згодом може вилитися.

По крові я наполовину росіянин, на чверть українець, на чверть поляк. Я добре вивчав та знаю історію самої потворної імперії за всю історію людства, я, не побоюсь того слова, знавець російської літератури і вважаю період кінця 19го - трьох чвертей 20го сторіччя її золотим віком - вона тоді не поступалася якістю французькій та британській. Я служив у Сибіру та під час служби колесив по просторах від Комі АРСР до Ташкента і від Саратова та Казані до Владивовостоку. У мене маса знайомих у бидлостані, росіяни готували мене для вступу до ВШ КДБ СРСР. І я достатньо вивчив усередненого бидлостанця не залежно від етнічного походження.

Як казав Булгаков, "Русский человек не только нагловат, но и трусоват". Розраховувати на "русский бунт, бессмысленный и беспощадный"? Не смішить мої тестикули. Ніколи бидло само по собі не вийде на протести які мають на мету зміну системи у імперії чи її злам. Ніколи, ні за що, ні при яких умовах. Але бидло охоче "бунтує" коли влада виказує свою слабкість і коли спецслужби намагаються змінити "засидевшихся"...

Улюблена забава бидла - влаштовувати дискотеки на кістках вождів що померли. Від обожнювання до сцяння на могили чергового "Отця народів" строк від місяців до року. Я не дарма писав у "Їбенеї" про зростання протестних настроїв у рф. Вони жодним чином не будуть публічні - репресивний апарат, як і при совдепі, вміло придушує публічні прояви. Але на кухнях бидло вже переважною більшістю поносить свою владу останніми словами. Після локальних блекаутів на півдні невдоволення владою та її діями виказує вже 51 відсоток росіян - показники наближаються до рівня "перестроечних" кінця 80-х років минулого сторіччя.
Бидло охоче кричить про відданість скрепам та інший квасній маячні, але по факту та ж більшість ще більш охоче проміняє ті скрепи на повний холодильник "Лібхер" якщо за нього дадуть належну знижку. Зараз бидлосуспільство жодним чином не моноліт - там дикий ідеологічний розкид від свідомих неоімперців до червоних ліваків у яких спільне лише поклоніння ядерній зброї, але основа, більшість - "А нам плевать, что начали стрелять - мы всегда в кусты сумеем убежать", І існує це бидло у парадигмі - "Чем сильнее нас бьют, тем слаще мы сапог бьющего лижем", але лише до пори коли нога у чоботі не ослабне.

Імперію неможливо зруйнувати зовні - лише зсередини, виключно зсередини. І "Курська операція" - "ще одна цеглина З кремлівської стіни". Не змога влади захистити своє населення на своїй посконно-ісконной території, відмова держави бидлу у забезпеченні навіть тими базовими потребами типу електроенергії, які залишилися і так у все більш та більш обмеженій номенклатурі, постійно підвищують градус тієї самої суспільної турбулентності яка вже потихеньку розхитує цей довбаний корабель уродів.

Не чекайте на зміни чи на бунт при владі хуйла - не дочекаєтеся. Але якщо спецслужби рф будуть чітко бачити ПОСТІЙНИЙ суспільний запит на зміну влади та на послаблення обмежень, тоді вони або ухайдакають хуйла табакеркою, або "зроблять" йому для охлосу політичну заміну у вигляді лідера який задовольнить запит мас, якщо, звісно, зможе а путін стане Ельциним - мухожуком.

Вже зараз більшість "глубинного народа" охоче прийме будь який мир який гарантує хоч якісь територіальні придбання на території України. Воювати до "пабеднага конца" бажає лише трохи більше третини росіян - 36 відсотків. І їх стає все менше. І першочергове завдання нашої влади - готувати та вкидати у їх політичне середовище підготовлених у нас агентів впливу які, як казав Даллес - "Аргументовано доведуть народам росії що вони зможуть щасливо жити у своїх національних квартирах і розмовляти на своїй мові".

Імперія - далеко не моноліт. її рвуть на частини війна, санкції, економічна ситуація, демографічна, національна - Україна повинна у кожну щілину лити нашу воду яка після перетворення на лід розірве саму потворну та криваву імперію яка хоч колись існувала на Землі. Так і тільки так

ми їх здолаємо та знищимо разом з нашими союзниками які мають спільну з нами глобальну ціль. DIXI.
 
+4
Последние новости
«Даже «Динамо» и «Шахтер» не играют так, как «Виктория» и «Бетис», — вратарь «Кривбасса» Владимир Зверов: «Матчи с «Ворсклой», «Рухом» и «Лацио» дадут ответ, насколько у «Динамо» отсутствует энергия» Блогер: "Михайленко використовував один дотик там, де Бражко робив два. Він справді виглядає футболістом рівня "Динамо" Екс-легіонер "Динамо" забив ефектний гол і віддав 2 асисти Михайло СПIВАКОВСЬКИЙ: "Виникає питання – як саме грає "Динамо"? Просто віддати м'яч Пихельонку, Шапаренку, Буяльському чи є якась базова методика" Джерело: "Люди, які зробили можливим трансфер Себальйоса до "Динамо", пішли розмовляти з президентом клубу в обхід Шовковського, тому він залишився" "Не хочу ображати "Лівий Берег", але": Вернидуб розкритикував гру команди, порівнявши "Кривбас" з "Динамо" та "Шахтарем" «В «Динамо» может уже кусают локти, что не приобрели Краснопира у «Оболони», — детский тренер Краснопира Динамівці в Польщі: "Лехія" з Царенком перемогла у матчі чемпіонату, Булеца просидів у запасі За "Динамо" вперше зіграв в УПЛ футболіст із Колумбії
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%