Сообщение #2636611 Просмотреть на стене →

"ЩО ПАНІ ПРІЦКЕР НАМ ГОТУЄ"? - 3. ДЕМОГРАФІЯ.

Пані Пріцкер вирішила "підштовхнути" нашу владу до прийняття у роботу її "Плану" та оприлюднила позавчора на загал п'ять його загальних напрямків. Вірний хід - якщо наша влада зробить вигляд що він не існує, у хід піде його детальні розробки які я зараз Вам і презентую. Я знаю що цей допис буде самим непопулярним, але з пісні слів не викинеш.

Україна знаходиться на дні демографічної ями. За оцінками американських спеціалістів з нашого відділу в Україні після закінчення війни залишиться від 24,5 у найгіршому випадку, до 27.4 у найкращому мільйонів населення. Після відкриття кордонів багато працездатних чоловіків поїдуть до своїх родин які вже знайшли роботу та осіли у державах Європи. При прискореному вступі у ЄС який лобіює наша недалекоглядна влада ми будемо мати свободу для трудової міграції що додатково "вимиє" з країни до 5 мільйонів найбільш активного та мобільного населення. По найгіршому сценарію ми будемо мати дефіцит робочої сили у 9 мільйонів, по найкращому 4,5. Що нам пропонують робити "великі американські голови"?

1. Домовитися з європейськими Державами про частково примусове повернення тимчасових біженців. Тут, на їх думку, потрібна політика налигача та пряника. Налигач у вигляді примусового припинення надання робочих місць та відмова у субсидіях біженцям, пряник у вигляді разових суттєвих виплат тим, хто бажає повернутися. США тиснуть на нашу владу з тим, щоби вона укладала з державами які надали прихисток біженцям "Договори про повернення" саме з такими умовами. Знаю що подібні "Договори" вже на стадії розробки з Чехією, Нідерландами, Великобританією. До весни наступного року подібні угоди потрібно підписати з більшістю країн які надали притулок українцям.
2. Стимулювання народжуваності. Для цього США пропонують надавати пільги у оподаткуванні сім'ям у яких три та більше дітей за принципом - "Більше дітей - більше пільг". Аналогічні пропозиції по іпотечному безвідсотковому кредитуванню багатодітних сімей з перспективою повного списання боргу сім'ям з чотирма та більше дітьми. Такі сім'ї будуть мати доступ до безоплатного медобслуговування, зокрема стоматології та навіть пластичної хірургії для жінок. Гроші планують брати у другу чергу з українського "рахитного" бюджету, у першу чергу через грантове та безвідсоткове банківське цільове кредитування нашої Держави. Пріцкер особисто проводила попередні консультації з європейськими країнами та Японією і вважає абсолютно реальним наповнення "Українського демографічного фонду" протягом як мінімум 15 років.
3. Залучення трудових резервів з інших країн як з можливістю набуття трудовими мігрантами та їх дітьми громадянства України на певних умовах, так і цільове залучення робітників під окремі проекти. Непопулярне те. що США вважають пріоритетним та важливим та лобіюють залучення трудових мігрантів з рф, Білорусі та країн колишнього СРСР - тим буде набагато легше адаптуватися в українських реаліях. США вважають що існує можливість "вимити" з рф до 5 відсотків населення та повернути до половини українців які ще до війни виїхали на заробітки до рф.
4. Надання безвідсоткового, або зі ставкою у 2 відсотки, кредиту для започаткування бізнесу багатодітним сім'ям. Кредитування донорське.
При виконанні цих умов, на думку американців. "Стала тенденція зростання чисельності населення України буде сформована протягом п'ятьох - сімох років".

Хотів про корупцію тут дати - не влізає. Завтра.
 
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%