Сообщение #2616095 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATSON - 40.

1. З посади "куратора України" йде пані Пріцкер. Йде не зважаючи на особисте прохання Президента США залишитися на новий строк. Причини вона сама назвала під час спілкування з активом американо-українських громадських інституцій. Основні тези від реального друга України який щосили намагався привести до нас у країну американський бізнес.
"Мені здається що нам (американцям) відновлення та залучення інвестицій потрібні набагато більше ніж вам (українцям)".
"Я втомилася виправдовуватися перед нашими бізнесменами які бажають вкладати у вас гроші, але нічого окрім невиконаних обіцянок згодом не отримують".
"Ваш уряд вкрай має вкрай погану виконавчу дисципліну - його розпорядження майже постійно саботують нижчі ланки виконавчої влади".
"Ваша влада відштовхує залучення американських інвестицій неадекватними вимогами розподілу прав власності при створенні спільних підприємств та дивними маневрами навколо землевідведення та підключення до комунікацій",
"Я ВВАЖАЮ ЩО МЕНІ НА ЗАМІНУ ПОТРІБНО ПОСТАВИЛИ КОГОСЬ З НАШИХ ГЕНЕРАЛІВ ЩОБИ ТОЙ ВІДДАВАВ НАКАЗИ ТА ВИМАГАВ ЇХ ВИКОНАТИ ЗА БУДЬ ЯКУ ЦІНУ НЕ ЗВАЖАЮЧИ НА ОБСТАВИНИ". Це вона висловила як жарт, але... Може вона і не жартувала...
Новий керівник буде призначений, скоріш за все, вже після американських виборів. Команда залишається працювати у повному складі. виконуючого обов'язками призначать згодом.. Мені дуже сумно з приводу її відставки. Дуже. І я дуже злий - наша влада не змінюється, вона як той бегемот якого тягнуть щосили з болота, а він замість того щоби допомагати рятівникам висуває вимоги - як його потрібно тягнути. І зараз я не "накидую на владу" - просто констатую факти.

2. Україна отримала нового керівника військової "Групи допомоги Україні" - Генерал-майора Баззарда. Він очолить і радників США при нашому ГШ, і буде контролювати усі логістичні питання. У Сенаті його кандидатуру затвердять без проблем. Як кажуть люди котрі знайомі з його професійною діяльністю, генерал "Не дозволить більше українцям ігнорувати питання реформ у армії і буде не просити, а вимагати виконання американських рекомендацій", Поживемо - побачимо.

3. Висновки від зведених звітів ОКНШ та Розвідспільноти США на адресу АП Байдена. "Виходячи з поточних середньозважених втрат російської армії під час літнього наступу в Україні можна з впевненістю стверджувати що він в цілому зупиниться до кінця серпня - початку вересня 2024 року". Є детальні прорахунки по артилерії, бронетехніці, літаках. боєприпасах - зараз бидло йде не на останньому подиху, але вже на імпульсі що втрачається. У наступній "Їбенеї" завтра я все розпишу докладніше. Вкотре наголошую - час не грає на хуйла. Єдина його ставка - дочекатися перемоги Трампа та заморозити війну, бо 25й рік точно не буде роком перемог російської армії.

Тримайтеся, панове. Абсолютну більшу частину нашої визвольної війни ми вже пройшли, пережили. Залишилося небагато, але цей період буде найважчий. Віри та витримки - війну ми абсолютно точно не програємо.
 
+2
Последние новости
«Даже «Динамо» и «Шахтер» не играют так, как «Виктория» и «Бетис», — вратарь «Кривбасса» Владимир Зверов: «Матчи с «Ворсклой», «Рухом» и «Лацио» дадут ответ, насколько у «Динамо» отсутствует энергия» Блогер: "Михайленко використовував один дотик там, де Бражко робив два. Він справді виглядає футболістом рівня "Динамо" Екс-легіонер "Динамо" забив ефектний гол і віддав 2 асисти Михайло СПIВАКОВСЬКИЙ: "Виникає питання – як саме грає "Динамо"? Просто віддати м'яч Пихельонку, Шапаренку, Буяльському чи є якась базова методика" Джерело: "Люди, які зробили можливим трансфер Себальйоса до "Динамо", пішли розмовляти з президентом клубу в обхід Шовковського, тому він залишився" "Не хочу ображати "Лівий Берег", але": Вернидуб розкритикував гру команди, порівнявши "Кривбас" з "Динамо" та "Шахтарем" «В «Динамо» может уже кусают локти, что не приобрели Краснопира у «Оболони», — детский тренер Краснопира Динамівці в Польщі: "Лехія" з Царенком перемогла у матчі чемпіонату, Булеца просидів у запасі За "Динамо" вперше зіграв в УПЛ футболіст із Колумбії
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%