Сообщение #2615981 Просмотреть на стене →

"СПІТНІЛИЙ ВАЛ ДЕЗИ" ЯК СПОСІБ ЧОГО?

Давайте виходити з "істини" що я для багатьох ідіот та фейкомет. Я з честю приймаю подібні компліменти. Але як назвати ті ЗМІ котрі з посиланням на "анонімні джерела" публікують якийсь дикий та з незрозумілою мені ціллю трешевий вал дезінформації стосовно всього, що стосується надходження до нас літаків F - 16???

Травень. "Група українських пілотів у кількості 12 осіб завершила навчання у Аризоні США та повернулася в Україну". Офіційно.
Червень. "Група українських пілотів у кількості 9 осіб закінчила навчання у Данії та повернулася в Україну". "Міністр оборони Данії висловив жаль у зв'язку з тим, що його Держава припиняє експлуатацію цих літаків і у зв'язку з цим більше не зможе готувати українських пілотів".

Спільна заява представників США, Данії та Нідерландів під час саміту НАТО у Вашингтоні: "Літаки з Данії та Нідерланлів вже на шляху до України".

Тиждень тому. "Група з 9 українських льотчиків закінчила навчання у румунському центрі підготовки та повернулася до України".

"Україна підготувала лише 6 (шість) пілотів для F - 16, і до кінця року отримає лише 20 літаків". Вчора The Telegraph.

Вибачте, у мене питання - я один рахувати не вмію? Я, чесно кажучи, досі не розумію сенс розповсюдження дези про реальний стан речей з постачанням нам літаків. Вся деза - "анонімні джерела". З однієї сторони бидлячий Фістінгбомбер щиро радіє тому, що Україна з шістю.пілотами не зможе експлотувати більше двох літаків, а з іншого - офіційні російські рила чітко знають реальний стан речей - у них і супутникові дані, і розвідка, і взагалі система попередження... Для чого це все??? Гра на суспільних настроях у нас та у бидла?

Я мабуть замовкну по цій темі на майбутнє, але ви пам'ятайте, що ЗАРАЗ Україна має 15 літаків. До кінця листопада буде мати 34. І новостворений навчальний центр у Румунії буде займатися виключно підготовкою пілотів для України що не виключає їх підготовки у США та Норвегії куди "переїде" датський навчальний центр.

Я не розумію ций цирк, до того ж нам НЕ ЗАБОРОНЯЮТЬ надавати ту інформацію, яку я вам даю. І я голову даю на відсіч на те, що вона достовірна. Знайте і більше мене нічого не питайте - по цій темі я замовк до "прояснення ситуації". Але раджу все ж "фільтрувати інформацію" з "поважних ЗМІ, бо не стійки дахи можуть від валу дези і з'їхати. Будьте здорові.
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%