Сообщение #2615900 Просмотреть на стене →

ПАРА СЛІВ ПРО ТУАРЕГІВ.

Панове, я НЕ МОЖУ розповісти нічого конкретного по цій темі хоча з ночі дещо знаю. У коментах хтось вже запублив гарний допис на цю тему. Реальність складна. Тут все як у радянському анекдоті про настанову робітника райкому КПРС молодому лектору по темі боротьби народів Африки за волю від колонізаторів.
- Мы не поддерживаем сепаратизм.
- Не поддерживаем?
- Ни под каким видом. Но мы поддерживаем африканские народно-освободительные движения и право африканских наций на самоопределение закреплённое документами ООН.
- Но я не понимаю...
- Тебе и не нужно - взял буклет и чтобы вызубрил наизусть!

Я давно живу, все життя цікавився політикою, по середах виступав у класі з політінформацією. Міг ще з п'ятого класу назвати африканські держави які обрали "соціалістичний шлях розвитку" та показати їх на карті. Досі можу.))) І я дуже добре пам'ятаю як США у 70-х - 80-х роках минулого сторіччя люто заперечували будь який зв'язок з повстанцями проти "комуністичних узурпаторів" у державах де комуністи захопили владу та підминали під себе "африканський вільний світ". Зброю повстанці купували невідомо де. Як невідомо де бралася радянська зброя у комуністичних повстанських рухів у Африці. Військовим інструкторам СРСР та представникам спецслужб навіть не йшла у залік участь у бойових діях у Африці - "нас там не було". І американців там не було. але вбивали один одного радянські та американські військові та співробітники спецслужб здебільшого чужими, але й іноді і своїми руками вправно воюючі за сфери впливу. Це я до чого?

Ми з вами усі разом проти сепаратизму, але ми за право туарегів на самовизначення. Зрозуміти не намагайтеся - воно вам не треба. І ми проти туарегського сепаратизму, але ми симпатизуємо повстанцям які воюють проти "комуністичного поневолення яке підтримують військові СРСР" - це я США у ООН при Картері процитував.))) Зараз поневолення російсько-китайське, але сутність та ж.
Той же Буданов відкрито визнав, що ГУР працює у Африці "на боці законних урядів", Але ГУР не працює з повстанцями. Ясно? "На цьому ми стоїмо та стояти будемо". І ми як один повинні "гнівно відмітати" будь які інсинуації від бидла яке вже почало "щось там собі вигадувати та здогадуватися", Ані США. ані ГУР не мають до розгрому жодного стосунку. Але полонених вагнерів заберемо через посередників. Вони якимось дивом вже запропонували свої послуги, от прямо сьогодні. І якщо ми отримаємо на черговому обміні полоненими захисників Маріуполя, то ви повинні знати - "у тієї свободи трохи чорне лице". Все що зміг - сказав. Одне добавлю - зрада про яку вже волають бидлюки така мала місце. Але кому зрадник передав інфу - нехай ця тайна помре не розкритою.))
А автівка німецька гарна. Може купити?)))
 
+1
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%