Сообщение #2615627 Просмотреть на стене →

ПРО "КИТАЙСЬКИЙ МИР".

Утро почалося гамірно, але непогано. Ще не знаю, чим наші били по Саках - то вже завтра дізнаюся, але кажуть про балістику. Дай Боже щоби то була вітчизняна. Але американська теж непогано. Ну а тепер про візит Кулєби до Китаю, як обіцяв.

Заступник Блінкена Басс мав розмову з заступником Кулєби Сибігою, останній інформував американця про візит до Китаю міністра.

Гарна новина одна. Китай публічно підтримує Незалежність, територіальну цілісність та суверенітет України. Погані новини - він обставляє цю підтримку та можливість "надавити на москву" купою передумов які при виконанні можуть нас відкинути далеко назад у плані інтеграції у умовну "західну цивілізацію". See for yourself.

1. Україна повинна мати конституційно закріплений позаблоковий сиатут
2. Україна повинна мати обмежену юридично закріпленими міжнародними договорами чисельність армії та номенклатуру озброєнь.
3. Україна повинна повернутися до політики багатовекторності і рівною мірою співпрацювати у політичній та економічній сфері з будь якими світовими центрами впливу.
4. Україна повинна забезпечити китайському бізнесу привілейовані умови в українській "Великій приватизації" та у тендерах на відбудову.
5. Україна повинна надати економічну, мовну та частково політичну автономію реінтегрованим регіонам з наданням права вирішального голосу при прийнятті зовнішньополітичних та оборонних рішень.
6. Україна повинна надати російській мові статут регіональної у регіонах, які того забажають. Бажання визначається на місцевих референдумах.

При виконанні цих умов Китай готовий РАЗОМ З РФ, США, ЄС, ДЕРЖАВАМИ "ЯДЕРНОГО КЛУБУ", гарантувати Державний суверенітет та територіальну цілісність України ЮРИДИЧНО ЗАКРІПЛЕНИМИ зобов'язаннями.

Якщо спрощено - Китай хоче повернути нас у доМайданні часи. Може кого це влаштовує, мене особисто - ні.

Міністр Кулєба заявив Ван І що Україна буде готова розпочати переговори про мир не раніше кінця цієї осені коли "буде визначено на полі бою можливі стартові умови для переговорів".

Гарного дня і підтвердження кримської бавовни.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%