Сообщение #2615611 Просмотреть на стене →

🍁 От як міг би виглядати успішний план для України від Трампа, який змоделював Майк Помпео у WSJ:

👉 Створити програму «ленд-лізу» на 500 мільярдів доларів для України. Дати Україні зайняти стільки, скільки їй потрібно, щоби купити американську зброю для перемоги над Росією.

👉 Зняти всі обмеження на види зброї, яку Україна може отримати та використати.

👉 Використовувати енергорезерви Америки. Це оживить економіку США, знизить ціни і скоротить бюджет Путіна.

👉 Відновити зв'язки з Саудівською Аравією та Ізраїлем та працювати разом проти Ірану. Це стабілізує Близький Схід та створить можливість для саудівців приєднатися до США у видавлюванні Росії зі світових енергетичних ринків.

👉 Запровадити реальні санкції проти Росії. Санкції адміністрації Байдена звучать добре на папері, але недостатні. Наприклад, Казначейство звільняє російські банки від санкцій США, якщо їхні транзакції пов'язані з виробництвом енергії — найважливішим джерелом доходів для військової машини Кремля.

👉 Нарощувати оборонну промисловість Америки.

❗️Ці кроки дозволять Трампу встановити умови угоди. Війна негайно припиняється. Україна нарощує значні сили оборони, щоби Росія ніколи більше не нападала. Ніхто не визнає окупацію Росією і заявлену анексію будь-яких українських територій — так само, як ми ніколи не визнавали приєднання країн Балтії до СРСР і не визнавали Східну Німеччину до 1974 року. Україна відновлюється за рахунок репарацій із заморожених резервів центрального банку Росії, а не за рахунок доларів американських платників податків.

👉 Україна вступає до НАТО якнайшвидше.

👉 Якщо Росія виконає ці умови, то Захід поступово зніме санкції. Вони будуть повністю зняті, як тільки Україна вступить і до НАТО, і до ЄС.

🤷‍♂️ Реалізація цього плану дозволить США показати зуби і довести, що саме Штати, а не покидьки з росії, правлять бал у сучасному світі. І замість того, щоб прислухатись до Помпео, який обіймав посаду директора ЦРУ та державного секретаря в адміністрації Трампа, Рудий Лис щось там белькоче про те, що росіяни перемогли Гітлера і Наполеона, а пу і сі - суворі хлопці, яких повинен боятись весь світ.

Агов, американці, згадайте, що у вас одна тільки Каліфорнія виробляє більше продукції, аніж вся Росія; у вас найбільша в світі економічна та військова міць, ви завжди стояли на стражі демократії та свободи. Давайте нарешті вже усім селом доб`ємо цього виродка путіна, який тільки те й вміє, що блефувати та брати всіх на слабо. Why not?
https://www.wsj.com/articles/a-trump-peace-plan-for-ukraine-russia-foreign-policy-926348cf
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%