Сообщение #2615023 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
ПРО ДВА ПЛАНИ ЗНИЩЕННЯ БИДЛОСТАНУ ТА "ФОРМУЛУ ДЖОНСОНА".

Допис буде у вигляді відповідей на питання підписників. Перше - "Які плани у США та Китаю щодо подальшого існування росії"?

Плани різні, але обидва мають за кінцеву мету припинення існування росії у нинішньому вигляді. США планують контрольований розділ рф по національно-автономному принципу, парад суверенітетів та розділ її частин по сферам впливу. Китай планує економічно-політичну експансію з спочатку повним економічним поглинанням рф, а після і політичним після "купівлі" територіальних еліт з наступними референдумами про поглинання по можливості всієї території рф, а до Уралу стовідсотково. Китаю зараз потрібна рф в першу чергу як запобіжник - ядерна парасолька від можливих зазіхань США взагалі і у "Тайваньському питанні" зокрема. Але Китай вже прийняв план позбавлення останньої залежності від рф і до 35го року планує різко наростити ядерний потенціал з тим, щоби після "здобуття ядерної незалежності" розпочати активну фазу експансії та наступної анексії нині російських територій. Партійні ЗМІ відкрито публікують карти Китаю з територією до Уралу, політологи також відкрито обговорюють строки, коли все буде здійснено, і це при повному мовчанні російської дипломатії. І тут цікаво те, що Китай майже відкрито проводить опитування в рф серед чиновників та бізнесменів з темою - "Як ви себе б почували у складі КНР"?. Висновки для нас не дуже втішні - росіяни вже готові йти "рядами та колонами" під владу Китаю. Населення підтримує теоретичне майбутнє "об'єднання двох великих держав" у кількості 67 відсотків, бізнес та чиновники взагалі "не проти" у 76 відсотках при умові гарантування посад та збереження статків.

США ж бажають розділ росії зі збереженням чисто російської центральної влади на європейській території і, у перспективі, взяти на себе роль гаранта незалежності новоутворень та території колишньої рф та включення тих у сферу впливу "західної цивілізації". Так що не зовсім не праві ті, хто вважає що США та ЄС ще будуть разом з уламками рф протистояти Китаю.

Тепер про збурення після виходу "Роздумів Джонсона" та реакцію на ті від Трампа та його штабу.

1. Це "План Джонсона", а не "План Трампа". Трамп його сприйняв виключно як "цікаву тему для обговорення" з тезами "Які можуть бути втілені у життя",
2. Трамп вважає "прекрасною" ідеєю заміщення військ США у Європі українськими. На його думку вони і будуть форпостом НАТО проти рф, і кадровим резервом для самої України яка буде мати "визначену чисельність" свого війська всередині країни. Цей пункт збігається з позицією самого Трампа у частині зберігання резервів зброї для України на території ЄС яка буде перекинута до кордонів у випадку порушення росією договору про обмеження. Більше - Трамп сказав Джонсону що "абсолютно не проти" залишити у Європі для українців американське озброєння. Але для України ця ідея - палка о двох кінцях з огляду на демографічну ситуацію - нам всередині відбудовувати все потрібно. Так що питання кадрового голоду після перемир'я потрібно буде вирішувати, вочевидь, через рекрутинг іноземців.
3. Трамп НЕ вважає "гарною ідеєю" пообіцяти Україні не те що прискорений - взагалі вступ до НАТО, навпаки - задля "гарантованих домовленостей з рф" він готовий взяти юридично закріплені зобов'язання не приймати Україну у Альянс.
4. Погана новина - Україна не вступить до ЄС без прийняття європейських гарантій прав для національних меншин та захист їх мов. Це знає наше керівництво. І російській мові доведеться гарантувати європейські права. Це реальність. І те, що Джонсон просто озвучив цю вимогу як ініціативу не змінює нічого. При цьому нам ніхто не забороняє вимагати функціонування Державної мови в усіх галузях та обов'язкове володіння нею при набутті - збереженню громадянства. І тому від саме нашої влади буде залежати темпи проведення українізації та популяризації української мови. Пустити все "по течії" - гарантувати повернення російської у всі сфери Держави - бидло для її розвитку грошей ніколи не жаліло. Не може жаліти і Україна щоби згодом знову не стрибнути на мовні граблі імені

Пустити все "по течії" - гарантувати повернення російської у всі сфери Держави - бидло для її розвитку грошей ніколи не жаліло. Не може жаліти і Україна щоби згодом знову не стрибнути на мовні граблі імені Януковіча.

А взагалі - йде дуже інтенсивний переговорний процес заради просунення якого щодо України навіть снулу коняку Лаврова "випустили у люди". Про перебіг переговорів буду інформувати постійно. На питання буду відповідати до моменту коли одужаю та повернуся до роботи, потім по можливості.
 
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%