Сообщение #2614983 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
ГОЛА ПРАВДА - 4 . ЗАКІНЧЕННЯ.

Відповідати владі доведеться ПОЛІТИЧНО - годі мріяти про те, що Зеленського з Ермаком запроторять до буцигарні. І основне питання - хто на себе візьме роль суспільного прокурора? Минула влада? Вони на своїх каналах постійно "питають з "зеленої" влади", але для двох третин українців то "білий шум" який жодним чином не впливає на суспільні настрої,. бо то розповідають "куплені баригою" персонажі. Якщо ми будемо мати перед виборами стару ж опозицію з її обвинуваченнями, то обрання Зеленського на другий термін неминуче як і подальші біди нашої Держави яка буде курсом "як бик посцяв" повзти до ЄС, бо ця влада сама себе від грошей не відріже. А з нинішнім рівнем корупції вступ розтягнеться на десятиріччя. Без нової політичної сили, яка ніяк не буде пов'язана зі "старими дупами" і візьме на себе функцію суспільного прокурора, вибори перетворяться на черговий тріумф зеленої какістократії.

Ну а тепер підведемо підсумки. Україна встояла без літаків, без своїх ракет. без своїх боєприпасів, без власного виробництва бронетехніки.... - встояла проти армії бидлостану яку на абсолютно можливому максимумі зараз "годує" російська недужна економіка. хуйло брехлива мерзота, але не ідіот. Він на усіх майданчиках вимагає одного "Ми повинні вирішити питання нашої безпеки саме зараз і на віки". Він прекрасно розуміє що Україну з власним самодостатнім ВПК, сильну економічно, військово. з повною лінійкою озброєнь, у складі ЄС, з постійним фінансуванням сектору безпеки союзниками, більше росія зачепити не може. І тому ми зараз знаходимося під таким "мирним пресом" який створюють бидлостанські керівники - час не грає на росію, скільки б путін не казав зворотнє на публіку.

Можемо ми звільнити Південь військовим шляхом? Можемо, але у наступному році і зі збереженням американської підтримки яка буде згорнута при Трампі якщо ми не погодимося на "Угоду з росією". Без американської допомоги ми приречені за допомогою Європейців тупцювати на місці втрачаючи людей та шматки економіки. Чи програє Трамп? Все може бути, але Байден, який гарантував та гарантує нам військову підтримку і у наступному році, з 90 відсотковою гарантією вибори програє, а зніматися він після спілкування з рідними відмовився остаточно. Що робити Україна якщо не вона грає - її грають? Стати у горду позу і "воювати до останнього українця"? На такий варіант жодна Держава з союзницького табору не погодиться.

І тому треба усім відкинути ілюзії та зрозуміти, що наше майбутнє у наших руках. Ми ТИМЧАСОВО втратимо території - бидлостан встав на шлях СРСР двома ногами. Я гарантую ще три випуски "Їбенеї" з реальним станом справ у економіці. фінансах, технологіях, ВПК росії - у стані гарячої фази війни рф протримається до кінця 25го року, далі - "черта за которой провал" як співав БГ. Союзники не дарма нас посадили на "розтяжку" "Безпекових договорів" - будь яка наша влада у майбутньому просто не зможе перекласти кермо у сторону Китаю чи ще кудись - Україна без допомоги союзників припинить своє існування. Зараз нашу владу обложили, та продовжують це робити, створюючи все нові та нові контролюючі органи за грошима, вже за окремими галузями економіки, за військом - через рік ми скоріш за все отримаємо справжнє "зовнішнє управління" яке силоміць буде нас заштовхувати у цивілізований світ. Але це не вихід у перспективі - ми повинні навчитися відповідально та свідомо обирати собі владу, створити за допомогою союзників органи громадського контролю за її діями і нарешті відійти від обирання тих. хто красиво бреше, але натомість не може по підсумках правління відзвітувати про виконання хоча би 70 відсотків своїх передвиборчих обіцянок. Ну а якою повинна бути нова партія та звідки візьмуться нові лідери, я вже не раз писав.

Війну ми не програли - бидло сточило зуби о нашу Державу. І війну вдовгу ми не програємо - обов'язково виграємо і території повернемо, на жаль не зараз. Не шукайте зради там, де їх немає і готуйтеся до тієї саме "довгої гри" яка повинна закінчитися створенням сильної у всіх сенсах України і фінальним розпадом самої мерзенної імперії

яка коли небудь існувала на Землі.
 
+1
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%