Сообщение #2614173 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
МИРНІ ПЛАНИ ТА ТУРНЕ ОРБАНА.

 Інформації багато, буду намагатися дати стисло, більше своїми словами. Спочатку 4 "мирні пропозиції" які зібрав Орбан та привіз Трампу, плюс особиста позиція останнього та позиція АП Байдена щодо мирних переговорів. 
1. Позиція Зеленського. Тезово.  Росія виводить війська на 'Лінію 24". Починаються переговори про мир через.прсередника - США.  Україна готова обговорювати чисельність ЗСУ у мирний час та номенклатуру озброєння.  Санкції проти рф залишаються у повному обсязі до звільнення усіх українських земель. Росія повинна компенсувати всі збитки завдані Україні під час війни. Україна готова "відтермінувати на визначений строк" розгляд питання про вступ до НАТО. Окуповані території повинні бути звільнені дипломатичним шляхом завдяки тиску міжнародної  спільноти та посиленню санкційної.політики. 
2. Позиція путіна. Я про неї написав у статті "МИРНИЙ ПЛАН ВІД путіна". Але є нюанси. Останній бачить слабкість "деескалаторів" на чолі з Байденом і через Білоусова надіслав нові вимоги щодо чисельності та номенклатури озброєння ЗСУ. Чисельність ЗСУ на яку згодна москва "задля результативності переговорів" вже не 350 тисяч, а 125. Танки - 160. Літаки - 85. РСЗО - 12.... Про переговори Білоусова та Остіна напишу окремо. 
3. Позиція Китаю. 
 Китай згоден "надавити" на росію і примусити укласти мирний договір на наступних.ключових умовах. Безумовна відмова України від вступу до НАТО включена у Конституцію. Повернення України до багатовекторності у політиці. Спрощений доступ китайським кампаніям до української приватизації. Гарантування прав національних меншин, у першу чергу російської. Повернення "мовної.політики" яка проводилася до 14го року. "Припинення конфронтаційних зусиль США у індо- тихоокеанському регіоні, відмова від втягування дружніх США держав, таких як РК, Японія, Австралія, В'єтнам (!!!), Нова Зеландія, Філіппіни, у сферу впливу НАТО, гарантії.не створення з них військово-політичного, антикитайського по суті, Альянсу. 
 Україна залишається у кордонах на 24.02.22. за виключенням Луганської та Донецької.областей де лінія розмежування є ЛБЗ на момент припинення вогню.   На "спірних.територіях" проводяться "референдуми про приналежність" під наглядом світової.спільноти.
4. Позиція Байдена. 
 Спрощенно. Зупинення просування військ рф. Перехід ЗСУ до "обмежених локальних контрнаступальних дій". Продовження політики озброєння та реформування ЗСУ і, в першу чергу, нашої економіки. Початок переговорів про мир, при умові згоди росії та реальності її вимог - кінець цього року, при умові впертості путіна - літо 25го року коли "наявні економічні, демографічні та внутрішньополітичні проблеми у рф або призведуть до  зміни керівництва, або до тверезої та поміркованої позиції на переговорах наявного керівництва росії". США заради успіху переговорів готові "фактично припинити" переговори шодо вступу України у НАТО. Перемогою США вважають повне звільнення Запорізької та Херсонської областей. 
5. Позиція Трампа. 
 Переговори починаються з припинення вогню та направлення на ЛБЗ наглядачів від нейтральних країн. США беруть на себе юридично оформлені та зафіксовані в ООН обов'язки не приймати Україну до НАТО. Росія звільняє Херсонську та Запорізьку області. Визначається чисельність та озброєння ЗСУ  у мирний час у чотирьохсторонньому форматі США - Україна - рф - Китай. Україна отримує для підконтрольних територій Гарантії Безпеки від усіх ядерних держав, ВКЛЮЧАЮЧИ РФ, з фіксуванням договорів у ООН. Непідконтрольні Україні  території визначаються як "спірні" доля яких визначається переговорами.  При прийнятті цього "Плану" Трамп гарантує фінансову та військову підтримку України на паритетних з ЄС принципах. Єдиний нюанс - будь які гроші Україні Трамп буде надавати у безвідсотковий та позачасовий кредит. Трамп вважає."дуже важливим" повернення Україні Півдня саме з точки зору її кредитоспроможності. Трамп планує зняти санкції з фінансової системи рф, але не згоден розморозити активи та скасувати санкції на постачання у рф товарів "хай-теку" та технологій взагалі. 

 Про нюанси, про підводні течії, про переговори Остіна з Білоусовим, про нашу "ракетну програму", про ATACMS и та літаки напишу завтра, або післязавтра, коли буде час. 
  P.S. Мій вчорашній демарш було помічено. Я, як мені було сказано, "Не розумію.глибину усіх.глибин", а тому роблю "невірні висновки на основі передвзятого погляду на обставини".  Коротше, з роботи мене, на жаль, не виженуть. 
 
 
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%