Сообщение #2613276 Просмотреть на стене →

"ПЕТРІОТ" - РЕМАРКА.

Безугла заявила що Україна втратила два "Петріоти". Це відверта брехня.

Україна за весь час знаходження у нас систем втратила 6 пускових. Три повністю, три пішли в ремонт. Тричі були пошкоджені РЛС та два рази командні пункти. Не критично. Відремонтовано.

Навіть сукупно на втрати двох "Петріотів" не тягне. Вона справедливо каже про бардак у військах ППО, ми втратили та втрачаємо зараз дефіцитні системи з-за нехлюйства та похуїзма командування. У тому числі останніми тижнями дві гібридні С -300 з американськими ракетами. Після цих провалів, особливо останніх двох днів, "не може бути й мови про використання американських літаків до вирішення нагальних питань з захистом системами ППО критичної для застосування цих літаків аеродромної інфраструктури". Більше, останні три дні взагалі "застосування Українською стороною бойової авіації зведено до абсолютного мінімуму". Це до чергового "розбору польотів".

Треба змінювати якщо не все, то дуже багато, бо скоро може статися так, шо наступні "літакові транші" ми просто не отримаємо. Не тому що союзники лихі - тому що наші військові керівники - похуїсти. Все це вірно. Але не можна "прибивати" і без того невисокий моральний дух населення ше й брехнею.про "Петріоти". За таке вішали під час Світових Воєн навіть у Державах цивілізованої Європи. Хто стоїть за Безуглой, більшість знає. Її не зачіпатимуть. Але на напівправду та маніпуляцію повинна бути правда у повному обсязі. Буду намагатися давати її людям. У мене все.
 
Последние новости
"Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве» Стадион «Динамо» имени Валерия Лобановского примет центральный матч 9-го тура первой лиги Чемпионат Украины. «Левый берег» — «Динамо». Ситуация с дисквалификациями "Ворскла" звернулася до УПЛ про перенесення матчу з "Олександрією" на виїзд, зустріч з "Динамо" у Кубку має відбутися у Полтаві Эксклюзив. Леонид Буряк: «Некоторые «эксперты» в высшей лиге провели всего по 90 матчей, а сейчас учат футболистов, как играть» "Динамо" – це еліта українського футболу. Гравці "Лівого берега" про підготовку до протистояння з киянами у першості U-19 Таблиця коефіцієнтів УЄФА: як поразка "Динамо" вплинула на позиції України у рейтингу Завдяки розгромним поразкам "Бешикташа" та "Карабаха" "Динамо" пішло з останнього місця у турнірній таблиці Ліги Європи Виталий Косовский: «Динамо» в матче с «Лацио» очень не хватало Попова»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%