Сообщение #2612905 Просмотреть на стене →

КИТАЙСЬКИЙ ПЛАН ТА РОСІЙСЬКИЙ МАНДЕЦЬ.

Так, панове, прояснимо ситуацію з тим. що Орбан привіз в Україну від імені Сі Цзіньпіна. Нового - нічого, Орбан провів зондування на предмет - чи не змінилося ставлення нашого Президента до цього плану? Основні переговори ще 6го червня у Пекіні провів Андрій Сибіга, зам Кулєби. Сам план має 6 "базових" пунктів і, на превеликий жаль. не має пункту про "Відновлення державного суверенітету над усіма територіями України. Хоча у "розширеній версії" 23го року він був. Публікую без виключень.

1. Припинення вогню на усій лінії зіткнення, за згодою сторін можливе введення міжнародних миротворців для контролю за припиненням вогню.
2. рф та Україна починають переговори про укладення довгострокового миру гарантами якого з юридично закріпленими обов'язками стануть "ядерні" держави, ЄС. США та Китай.
3. Україна бере на себе обов'язки не вступати до НАТО та будь якого "вороже налаштованого до рф" альянсу.
4. Україна повинна виконувати досягнуту у ході переговорів угоду про кількісний та якісний склад ЗСУ та не перевищувати визначений перелік озброєнь. Гаранти відповідальні за контроль над виконанням домовленості.
5. рф отримує дзеркальні українським гарантії безпеки від США, Китаю, ЄС та "Ядерного клубу", натомість відводить свої війська від кордонів України на визначену на переговорах відстань та повертається до Договору про звичайні збройні сили у Європі з постійним контролем від держав-гарантів.
6. Україна повинна відмовитися від дискримінації російськомовного населення та гарантувати йому права які мають національні меншини Європи.

Питання відновлення державного суверенітету України, питання НЕ дискримінації інвестицій з певних країн (це Китай в першу чергу про себе, по-друге про рф), питання свободи ЗМІ та вільного доступу до альтернативних джерел інформації, питання референдумів на "спірних територіях", питання відміни санкційного тиску, питання розморожування російських активів, визначаються окремо у ході переговорного процесу.

Тепер про "не працюючи санкції". Голова ЦБ росії Набібуліна виступила з дуже цікавими заявами. Передам спрощено, без новоязу. А перед цим нагадаю, що економічне зростання росії суто військове, "мирні" галузі економіки у масі впевнено занепадають. Набібуляна заявила, що екстенсивне зростання російської економіки себе вичерпало. Спрощено - "Працює все що можна, на вихлопі - херня собача". Потрібний інтенсивний розвиток, притік інвестицій та в першу чергу технологій. А через "ускладнення платежів" викликане санкціями США, через інші секторальні санкції проти російської економіки, з цим дуже погано , а може бути ще гірше. Так і сказала, що до цього рф трималася за рахунок запасів, які, вочевидь. вичерпуються. Також голова ЦБ пожалілася що три чверті російських підприємств мають кадровий дефіцит. Це, до речі, пояснює - чому путін так поспішає закінчити війну і об'явити часткову демобілізацію, а не мобілізацію - після об'явлення останньої і так передкризова, у фінансовому та економічному плані. економіка може не витримати.

Водночас світові економісти прогнозують що санкції таки доб'ють російську економіку до відчутного перекосу та занепаду через 2 - 3 роки. Підкреслюю, це не мій прогноз - європейців та навіть китайців. Приміром санкцій проти скрапленого газу з рф зроблять Газпром збитковим у найближчі п'ять років як мінімум. Тепер, увага - вапрІс! Про яку повторну агресію йде мова з такими "світлими" перспективами? москва не піде на повний вихід з України, відповідно санкції збережуться навіть при Трампі - той хріна лисого поверне росії її гроші, також це зроблять європейці. Не ведуться війни без грошей, панове, не ведуться. Мабуть дарма я закинув свої "Хроніки Їбенеї", треба продовжувати.

На питання про Гордона та його "заимствование" відповідати не буду. Доки ще Але приємно що мене Невзоров обізвав "качественным источником". ))) Зростаємо над собою! Підписуємся на канал!))
 
Последние новости
Марко Николич: «У «Партизана» более выгодные соперники для подготовки, чем у киевского «Динамо». Это идеальный выбор» ФК «Динамо» (Киев): «р*сня — страна-гной» До варианта с Шевченко баллотироваться на пост президента УАФ предлагали Реброву, — источник "Динамо" - лідер за кількістю сухих матчів у історії чемпіонату України ЗМІ: Сирота близький до переходу з "Динамо" до ізраїльського клубу Леонид Буряк: «Цыганик и еще кое-кто, слыша звон, пишут всякую гадость. У меня никаких конфликтов с Шевченко никогда не было» "За "Динамо" та за Україну". Сьогодні виповнилося 6 років легендарному святкуванню Віди та Вукоєвича після перемоги над Росією "Динамо" вирушило на тренувальний збір до Австрії з двома новачками та юним талантом з U-19 Богдан Шуст: «В прошлой эпохе Шмейхель и Шовковский выглядели прекрасно, но футбол меняется, вратари — тоже» «Ты, Тёма, что-то не в ту сторону уже ползёшь, с головой у тебя действительно непорядок», — Алиев обратился к Милевскому (ВИДЕО)
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%