Сообщение #2612776 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
ДВІ ПОДІЇ В ПОДРОБИЦЯХ.

"До Києва приїздив Орбан - чого хотів"?

Цілі було дві. 1. Здобути для угорської меншини Закарпаття фактичної автономії у складі України, а по факту легітимізувати курс на відчудження, спочатку культурно-громадянське через подвійне останнього, хоча це заборонено Конституцією, потім фактичне, окремих районів Закарпаття. 2. Орбан привіз "План Трампа" щодо закінчення війни з рф. Що було у частині першій мені відомо мало, як завжди зі своїх ненадійних "зелених" джерел, а от по другому пункту подробиці є. "План Трампа" дуже простий як і усі його ініціативи і дуже схожий на путінський план який привозив до Вашингтону Колокольцев.

1. Сторони припиняють вогонь і сідають за стіл переговорів. Після початку переговорів Трамп продовжує постачати зброю Україні у "режимі підтримки штанів". Якщо Зеленський відмовиться - будь яка допомога припиняється. Якщо так - Трамп буде виконувати "на визначених умовах" "Безпековий договір" котрий підписали Зеленський та Байден",
2. Україна де-факто відмовляється від курсу на вступ до НАТО не вносячи цей пункт у Конституцію, натомість Трамп підписує угоду з путіним у який гарантує не вступ України у Альянс.
3. Путін звільняє Запорізьку та Херсонську області, натомість Україна гарантує відмову від переслідування осіб які співпрацювали з окупаційною владою. На Донбасі кордон визначається по ЛБЗ.
4. США та ЄС підписують паритетний договір, грубо кажучи, "Утримання України" на 10 років у якому будуть прописані кроки які повинна здійснити Україна для того, щоби або вступити до ЄС, або до того. щоби стати майже самодостатньою у економічному та безпековому плані. До речі, Трамп не бажає вступу України до ЄС, натомість бажає оформити "чесну союзницьку угоду" між Великобританією, США. Польщею, Угорщиною та Чехією.
5. Трамп гарантує "вал будь якої зброї для України" у випадку якщо путін не прийме цей "План". Ціну гарантій від Трампа, я думаю, називати не треба - вона не набагато більша ніж від путінської.
6. Усі інші території України визначаються не як "тимчасово окуповані", а як "спірні" долю яких мають визначити майбутні переговори.
7. США знімають санкції проти банківської системи рф та на постачання визначеної низки високотехнологічних товарів до рф та розморожують її активи у США..

Реакція нашого Президента на цей "План" помірно негативна. Але Зеленський готовий до обговорення його пунктів особисто з Трампом чи з його довіреними особами. Тепер трохи від себе.

Я людина заздрісна, але Зеленському я не заздрю. Очевидно що усі його нещодавні обіцянки народу України про "мир на українських умовах" та "Звільнення усіх українських земель військово-дипломатичним шляхом" лише слова без будь якого наповнення. І після заморожування війни йому доведеться відповідати за пустопорожні обіцянки та взагалі за багато чого іншого. Його у майбутньому стовідсотково не раз озвучений аргумент - "Нас Захід зрадив. а так я би - ух"! - спрацює навряд. Зараз Президент почав грати на рівновіддаленість від Трампа та Байдена при цьому зближуючись з першим і віддаляючись від останнього. У випадку якщо переможе кандидат від демократів, не обов'язково Байден, Зеленський ризикує отримати відкриту обструкцію від американського істеблішменту, приблизно таку ж, яку отримав його попередник коли почав наприкінці 18го - на початку 19го "грати на Трампа" і тим самим здобув загальний американський "бан" на довгі 2.5 роки. Чи зможе ніяк не великий дипломат Зеленський витримати "центр" та не прийняти будь яку сторону? - питання відкрите. Буде "небезпечний крен" у сторону що програє - Зеленського може не стати як політика.

"Що Ермак робить у США"?

По факту "пробиває" внесення "українських формулювань" які повинні бути у фінальному документі по підсумках "Саміту". На сьогодні результат - нуль. Посилати у США людину яку американці називають "Батьком сучасної української корупції", людину, яка провалила, хоч і по переважно об'єктивних причинах, переговори по "Гарантіях Безпеки для України" ("Безпекові декларації" які зараз пачками підписує Президент нічого спільного з "Гарантіями" не мають),

було вкрай нерозсудливо. Я розумію. що у Зеленського не залишилося жодного переговорника окрім Кулеби. але ж... Ермак отримав від США "повний фарш" вимог які повинна задовільнити Україна перед тим, як щось просити і у ньому другим рядком - вимога "Боротьби з корупцією у вищих ешелонах влади". А перша вимога - "Реформування ЗСУ яке фактично не проводиться під час бойових дій". Загалом їх сім. У наступному пості можу викласти якщо у панства буде бажання. Взагалі наступний допис буде присвячений "Китайському "Мирному плані" та навколо китайських маневрах нашої влади.

І на останок. Я на 4 тижні "відбуваю на води" - треба не тільки про себе та своє будівництво думати, а й борг побратимам віддати. Відповідати на питання зможу тільки по вечорам, та й не кожного. Пробачте. Але інформувати людей буду регулярно. 4 тижні пролетять швидко, маю надію що не крякну за цей час.))
 
Последние новости
«Даже «Динамо» и «Шахтер» не играют так, как «Виктория» и «Бетис», — вратарь «Кривбасса» Владимир Зверов: «Матчи с «Ворсклой», «Рухом» и «Лацио» дадут ответ, насколько у «Динамо» отсутствует энергия» Блогер: "Михайленко використовував один дотик там, де Бражко робив два. Він справді виглядає футболістом рівня "Динамо" Екс-легіонер "Динамо" забив ефектний гол і віддав 2 асисти Михайло СПIВАКОВСЬКИЙ: "Виникає питання – як саме грає "Динамо"? Просто віддати м'яч Пихельонку, Шапаренку, Буяльському чи є якась базова методика" Джерело: "Люди, які зробили можливим трансфер Себальйоса до "Динамо", пішли розмовляти з президентом клубу в обхід Шовковського, тому він залишився" "Не хочу ображати "Лівий Берег", але": Вернидуб розкритикував гру команди, порівнявши "Кривбас" з "Динамо" та "Шахтарем" «В «Динамо» может уже кусают локти, что не приобрели Краснопира у «Оболони», — детский тренер Краснопира Динамівці в Польщі: "Лехія" з Царенком перемогла у матчі чемпіонату, Булеца просидів у запасі За "Динамо" вперше зіграв в УПЛ футболіст із Колумбії
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%