Сообщение #2610780 Просмотреть на стене →

ХУЙЛО. ІДІОТ ЧИ АГЕНТ ЦРУ?
Знаєте, мені іноді здається що хуйло або ідіот, або й насправді агент ЦРУ який робить геть усе можливе щоби бидлостан таки накрився цікавИм жіночим місцем... 
 От поїхав він до товариша Ина клянчити снаряди. Мабуть таки виклянчив ціною реального приниження та  полетів у В'єтнам з іменною  стелою на цвинтар. Але!
 Але Південна Корея, яка вперто не бажала постачати нам напряму озброєння і з минулого року вагалася у цьому питанні, вагатися перестала. Україна отримає не тільки гроші які, до речі, регулярно отримувала від Південної - тепер ми будемо отримувати озброєння напряму, рішення прийнято. А тепер подивимося, чим ми можемо "розжитися" у корейців. 
 Україна за два роки війни отримала від Південної.Кореї у рамках кругового обміну через США більше боєприпасів ніж нам надав увесь ЄС разом. 
 Південа Корея майже стовідсотково поставить нам свій умовний "Хаймарс" разом з ракетами з касетними боєприпасами виробництво яких було згорнуто  у США та ЄС. 
 Південа Корея може поставити нам ті РЕБ та елементи ПРО які проходили у нас випробування у минулому році. Я натякав коли було збито бидляцький А-50 на те, що у цьому процесі відмітилася продукція південних корейців. Зброя експериментальна, знаходилася у нас на "польових випробуваннях", потім поїхала додому на доведення до розуму. Тепер ми можемо отримати хоча б одну систему ПРО на "постійне випробування".
Ми можемо отримати бронетехніку, зокрема застарілі основні танки яки зараз знаходяться  на базах зберігання. Що вони кращі за російські мені, маю надію, доводити не потрібно. 
 Маю надію на те, що зійдуть з мертвої точки переговори Камишина з тамтешнім МО та Hyundai Rotem про створення спільного підприємства з виготовлення у нас корейської бронетехніки.
 Південна Корея виробляє ракети до "Петріотів"  якими вона "рятувала" Україну під час затримки американської допомоги. 

 Це те, що на поверхні. Є ще "делікатні моменти" не для розголосу. А тепер скажіть - візит хуйла до Ина був вартий цього "тектонічного струсу"? Можливості виробництва зброї на експорт півдня та півночі м'яко кажучи, не зовсім порівняні. Так шо питання - чи насправді хуйло ідіот, чи агент ЦРУ? - залишається відкритим. 
 Ну і про "Петріот" від Румунії. Скажіть "дякую" США які гарантували закриття неба над Румунією літаками F-35 якщо система буде передана Україні. 
 І ще. Переговори щодо передачі двох дивізіонів від інших країн на фінішній стадії, у найближчій місяць мають бути новини про передачу. 
 І на останок улюблена рубрика "Я казав". Я на 10 днів раніше ніж ті ж FT розповів підписникам про те, що увесь випуск американських "Петріотів" до наступної осені буде прямувати в Україну. І це теж більш ніж гарна новина. Тримаємося, допомога вже близько. Гарного вечора та гарних новин завтра. 
 
+6
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%