Сообщение #2609499 Просмотреть на стене →

Сьогодні пройшла нарада стосовно прийняття речового майна за якістю.

За головуванням Заступника Міністра Джигара Юрія Анатолійовича. За участю Центрального управління контролю якості, Головного управління розвитку матеріального забезпечення та Комітет оборонних закупівель легкої промисловості ФРУ.

Були винесенні та обговоренні питання додаткових розʼяснень субʼєктам господарювання, які виконують контракти Міністерства оборони по речовому майну, стосовно технічних умов по речовому майну. Проговорено проблемні питання технічних умов за номенклатурою речового майна.

Зазначено, що непорушним пріоритетом Міністерства оборони є якісне речове майно для Збройних сил України. І ніхто не буде відступатись від таких стандартів, ні за яких умов.

В найближчий час запрацює комісія по перегляду технічних умов за номенклатурою речового майна, з метою виключення ситуацій, коли технічні умови прописувались під окремого виробника.

Вважайте це напис на крижелях, як десять заповідей:

1. Абсолютно рівні умови для всіх учасників ринку.
2. Перегляд технічних умов у разі необхідності.
3. Дотримання в рамках Евроінтеграції європейських стандартів.
4. Дотримання всіх нормативів МОУ та ГШ стосовно прийомки по якості.
5. Якість предметів речового майна для ЗСУ - основний пріоритет Міністерства оборони України.

Далі буде

Ярова
 
Последние новости
Розклад контрольних матчів "Динамо" на зборі в Австрії Игорь Линник: «Важнее всего, какие выводы из этого Евро будут сделаны тандемом Шевченко-Ребров» Мирча Луческу: «По силам ли Румынии пройти Нидерланды в 1/8 финала? Да, почему бы и нет?!» Ребров вийшов на 8 місце в історичній таблиці тренерів збірної України Илья Забарный: «Просто так получилось. Это футбол» Журналіст: "Ребров - out? Для мене це питання є смішним. Нікуди він не піде з позиції головного тренера національної збірної" Ротань - про склад на Олімпіаду: "Ми розуміємо, яка ситуація у "Динамо" - вони грають матчі кваліфікації до Ліги чемпіонів, готуються" Тарас МИХАЛИК: "У збірної України будуть непогані шанси пройти далі, якщо не пропустимо у перші 20 хвилин" Амаду Онана: «Миколенко — мой хороший друг, но в этом матче я хочу победить» Джерело: Горбач та Боль поїдуть з "Динамо" на перший збір
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%