Сообщение #2609432 Просмотреть на стене →

Тепер менш емоційно і з деталями: що начудили зелені хлопці з мобілізацією і Генералітетом і чому це має від'ємний ефект.
Хто мене читає, той пам'ятає, що як тільки викотили проект закону (причому підступно окремо) про "скасування" обмежено-придатних, я одразу сказав -нах! Я сказав що якщо цю х-ню не приберуть, я вважаю все подальше хрінню і навіть не обговорюватиму подробиці.
Бо по-перше, ставка на перетрахування обмежено-придатних це вже агонія. Це вже все, "армія розбита", "більше нікого нема, тільки жінки, діти, старі і хворі". По-друге, невизнання всіх попередніх висновків ВЛК і документів це автоматична ануляція репутації держави! І причому таку х-ню влада намагається втнути постійно: то хочуть обнулити водійські права, то посвідчення на зброю і перетрахувати реєстр. Така ж х-ня постійно аж до дрібниць.... і аж до білетів на тролейбус і жетонів в метро. Кожен такій двіж це удар по репутації держави як гаранта, визнання тотальної корупції без покарання винних в цій корупції. "Всі наші папірці, документи, висновки - фуфло!"- Каже влада. "Ми більше не віримо всьому тому що самі ж видали, іменем держави!" Але ніхто не покараний. Так одного ранку можна відмінити власні грошові знаки і сказати що вони недійсні. Це те саме.
З мобілізацією і обмежено-придатними наміри (Коханих Генералів/зелених)? були очевидні: гребти всіх! Просто гребти всіх. Залишивши самих себе, поліцію і всіх "кого треба" як опору влади.
Далі почався воєнкомівський бєспрєдєл, схвалений мовчазною згодою влади(генералів?) і підкріплений все новими і новими законами і пастановами з додатковими повноваженнями для воєнкомівських.
Це ви все добре знаєте, тому нагадаю те, що передувало.
А передував аж той самий наказ(закон) № 8271 Залужного, який він просив підписати президента. Про відповідальність солдат (і відсутність відповідальності командирів). Потім послідував ряд подій, включно з упоротим контрнаступом, де до особового складу ставились як до витратних матеріалів. Як до арт-снарядів під Ротобиним. В резульаті не залишилось ні снарядів, ні солдат. На все це Кохані Генерали відреагували пройобом оборони і підготовки рубежів і подальшим збільшенням загрібання в автомат-лопати.
Потім сталася піврічна зрада США і блокування поставок зброї. В результаті заміна Залужного на Сирського, ще жорстокіші облави і продовження пройобу підготовки оборонних рубежів.

Час йде, воєнкоми просто загрібають. Або План, або гроші. Нікого з них не цікавить що ти робиш. Ігнорують центри рекрутингу, ігнорується навіть бронь. Навіть бронь працівників ВПК. Для цього було "придумано" всіх відправляти на ВЛК(*ніби відмінено тільки сьогодні). А звідти вихід тільки один- полігон. Ви думаєте що це придумали самі воєнкомівські і їх ніхто не спинив? Далі, підготовка наоблавлених слабенька, вона є, але вона часто формальна. Далі якась частина попадає в окопи, причому і обмежено придатні- необмежено придатні. Яким приписано "нестройова" служба у тилу, рем-бригадах, зв'язку і т.д. Але приходить генерал, бере список і ставить плюсики навпроти тих, кого відправити в окопи. Не дивлячить на твоє ВЛК.
Але куди попадає більша частина? - "невідомо". Бо бойові частини продовжують жалітися на те, що нікого не присилають! Виявляється у нас створюються нові бригади! На голому місці на голому досвіді. Далі приходить Травень, у военкомісвських взагалі падає забрало, в воюючі частини не поступає підкріпління, ВПК в жопі, пише листи до МО, коло замкнулося.
Виникає питання: це довбоєбізм чи диверсія? І я не стану вас нагружати своїми висновками, чатлани. Коменти відкриті.

Люм'єре
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%