Сообщение #2609284 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ.

1. "Чому американці терплять витівки нашого Президента"?

Тільки тому, що йде війна і під час неї неможливо змінити владу легітимним шляхом, а нелегітимним це зробити - розвалити держінституції, деморалізувати ЗСУ і в кінці кінців втратити Україну. Американці краще нас знають історію наших міжусобиць - у минулому сторіччі низка змін влади в Україні під час більшовитської агресії призвела до втрати Незалежності у принципі. І тому здобувати Перемогу та по максимуму повертати контроль над своєю територією ми будемо з Зеленським та його "зеленою командою". Подобається, не подобається - союзникам байдуже.

Українці сильно помиляються коли вважають нашого Президента некерованим. Ні, він керований. Його  монобільшість у Раді під пресом союзників прийняла усі закони які дозволяють почати процес вступу України до ЄС. США потрохи перебирають на себе керування ЗСУ у вищій ланці - наш ГШ та Головком зараз опосередковано підпорядковуються Об'єднаному Комітету Начальників Штабів США. США забрали собі більшу частину логістичного забезпечення ЗСУ, вони дають згоду та допомагають обирати цілі для ракетних атак плюс допомагають з наведенням та розвідданими. Пентагон через контролерів почав процес моніторингу витрат України  у оборонній сфері, також почала роботу група контролерів від відомства пані Пріцкер у сфері цивільній. Наш Кабмін під тиском та за допомогою союзників розписав програму втілення реформ на найближчі три роки при контролі Заходу... Список можна продовжувати, але факт є факт - потихеньку, тихою сапою, союзники обкладають нашу владу червоними прапорцями залишаючи їй все менше поле для корупційних маневрів, а вона у свою чергу  займається улюбленою справою усіх наших попередніх влад - по максимуму намагається зберегти корупцію та гроші яка вона дає. І тут є ще один аспект на який звернув увагу шановний коментатор.

Корупція на місцевому рівні - більша частина нашої корупції. Коли щось потрібно спиз...ти, то місцеві депутати від ОПЗЖ, Майбахів, ЄС, Батьківщини чудово голосують в унісон на усій просторах нашої Держави. І оті гран-шматки спі...ного йдуть до самого верху задля того, щоби той не почав кошмарити місцевих ділків. Не ділишся - до тебе завітають  ДБР, ВЕБ та інші. Система гнила та нереформована бо в Україні відсутні партії в принципі та, відповідно, політична відповідальність за загальну корупцію. І доки не підуть на звалище уся ця пост-радянська піна ми будемо мати все більш посилений контроль союзників над усім чим можна та неможна. Керувати собою українці все ще не навчилися.

2. "Коли ми, або союзники, будемо валити Зеленського"?

Відповідь - "Коли йому буде альтернатива". Мені підписники "заборонили" публікувати рейтинги, але я чудово бачу тенденцію - рейтинг Зеленського прискорює своє падіння і вже навесні наступного року, а може й навіть восени цього. він дійде до межі за якою чинний Президент вже зможе програти на виборах. Одна умова - людям треба дати альтернативу. Чинних українських  політиків Зеленський виносить у одні ворота. Навіть Кличко на якого досі робили ставку німці та американці. (Він, до речі, також був на Конференції по відновленню та мав дуже багато зустрічей з європейським та американським істеблішментом та бізнесом, а згодом їде у США). Українці у переважній більшості не вірять представникам нашої опозиції навіть якщо вони кажуть чисту правду на своїх каналах - для людей то "білий шум" бо то кажуть "поплічники "бариги", "крадійки", маріонетки Пінчука".... Я знаю що у нашому відділі точаться суперечки з приводу запуску американського так би мовити  "іномовлення" на наші простори з тим, щоби люди з неупереджених джерел знали правду про те. що коїться в Україні. З'явиться цей медіа-пул чи ні - питання досі відкрите. "США утримаються від будь яких кроків які дискредитують чинну українську владу під час війни". Тому... Він може запрацювати вже після укладення перемир'я. На превеликий жаль.

3. Чому Залужний не їде до Британії працювати"?

Брудна гра навколо генерала продовжується. Так, він продовжує навчання азам дипломатичної роботи у Києві, але... Але "дехто" інформує через певні канали не тільки британців, але й американців, німців та французів про те, що навчання затягується на більш тривалий термін тому, що у Залужного прогресуючий алкоголізм який "взагалі ставить питання про його відповідність дипломатичній та взагалі державній роботі". Все ж маю надію на те, що у найближчий час генерал поїде працювати у Лондон. Але кампанія по його дискредитації стовідсотково не зупиниться.

На сьогодні все. Через тиждень будуть відповіді на інші Ваші питання якщо вони з'являться.
 
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%