Сообщение #2608903 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
НЕДОТОРКАНІ НАЗАВЖДИ?

Коли я бачу як дівчата у рингу у багнюкі бавляться, то це ще терпимо і навіть іноді цікаво. А от коли "порохоботи" з "зелеботами" вовтузяться у одній вигрібній ямі та ще й отою "навколишньою середою" радянського привокзального клозету плюються один в одного, то це вже не смішно. "Як тільки Зеленський програє вибори так на літаках разом з оточенням здрисне з України"! Серйозно? Я от пам'ятаю що точно ті ж слова я слухав у травні 19го. Без жодних змін! Здриснув Порошенко та Ко? І ці в житті не здриснуть.

Є відповідальність політична. є відповідальність кримінальна. Давайте пройдемося по двом "іконам" нашого президентаріуму.

Зеленський може бути обгрунтовано засуджений лише по двом кримінальним звинуваченням:
Свідоме та неодноразове порушення Конституції дію котрої він "призупинив".
Пряме втручання у діяльність Судової системи.

Усе інше - відповідальність політична за яку не садять.
Неналежна підготовка до війни, саботаж реформ, тіньові домовленості з владою рф, "Вагнергейт... - все це непідсудні справи. Зеленський діяв у межах своїх повноважень і за цю всю його діяльність він повинен політично відповідати перед народом, але не перед правосуддям.

Порошенко повинен сісти за розкрадання оборонного бюджету (Афера з "Бронекатерами". така ж з "Бронеавтівками" від "Богдану" плюс ще три епізоди). Це на поверхні.
Переговори з путіним через Медведчука щодо державної та приватної власності України яка залишилася на окупованих у 14му році територіях. Матеріали усі у прокурорів.

Політична відповідальність: саботаж реформ, тіньові домовленості з владою рф..., насадження "совка" у армії... - за таке не садять.

Але не сядуть обидва Президенти і мріяти про це не варто.. Чому?

Порошенко дуже вправно відбив атаки Портнова та Ко, але з ним ні разу досі не мала справу Держава. Тричі Зеленський давав команду розкручувати "Медведчукогейт" - тричі він отримував американською вказівкою по пальцях. Чому? А тому, що не зважаючи на американський бан який існував у вигляді дворічного та періодично відновлюваного бойкоту особисто його від істеблішменту США, Порошенко має великі заслуги перед Україною та Національними інтересами Штатів у 14му - 16му роках, він досі залишається для них "своїм сучім сином" і має, назвемо так. "американський імунітет" який діє до сьогодні і не дає змоги Зеленському розправитися з чинним Президентом.

Запам'ятайте мої слова - після відходу від справ Зеленський не покине Україну, а сісти за грати можуть тільки стрілочники нижньої ланки з "Президентської вертикалі", І я буду вкрай здивований на межі інсульту якщо сяде Ермак. Чому? Тому що, не зважаючи на нинішнє дуже сильне невдоволення діями нашого Президента зі сторони США, він має ще більші заслуги як перед Україною так і перед Національними інтересами США під час війни у 22му - першій половині 23го року. В Україні не прийдуть до влади промосковські сили, це, слава Богу, виключено. Наші нові влади будуть прозахідні, а тому... Посадити Зеленського та Порошенко неможливо і ви згодом у цьому переконаєтесь.

Чи це добре? Звісно ні... Перед законом усі повинні бути рівними, але... Для того. щоби "американський імунітет" сам собою відмінився Україна повинна стати сильною та мінімально залежною від волі головного союзника і - головне! - не обирати нову владу серед старих сортів лайна які самі нічим не кращі за "пАпередникОв". Ворон ворону очі не виклює, а ті українські "місцеві розбірки" ніяк не загрожують нашим топовим фігурантам. Спочатку треба побудувати Судову систему та - головне! - навчитися українцям самими собою керувати про що Байден мріяв під час виступу у Раді ще за часів Порошенка. І наша біда у тому. що ми досі не навчилися це робити, а саме обирати професійну та відповідальну владу, та й пропозицій подібних від нашого політикуму практично не було. Наше суспільство дуже важко та повільно дорослішає, а тому... А тому доки усі наші топові політики будуть непідсудні. Чи зміниться ця ситуація згодом? Поживемо - побачимо. Надія є, а вона помирає останньою.

Про переговори Байдена та Зеленського, про "сценарії

закінчення війни" від наших союзників, про "модель майбутньої України" яку б хотіли бачити США розповім у вівторок, у ніч на нього повинні бути цікаві новини. Будуть відповіді на питання з чату.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%