Сообщение #2608567 Просмотреть на стене →

ПЕРЕГОВОРНЕ.
 Відбулися перші переговори між головою Пентагону Остіним та міністром оборони рф Білоусовим які відбулися на вимогу російської сторони. Основна тема - "Регламентація ударів американською зброєю по суверенній території росії якщо втіленню у життя цього процесу вже не можна завадити". 
 Вимоги рф.
1. Удари можуть завдаватися по 50 км зоні у Білгородській області яка прилігає до ЗБД у Харківський області. 
2. Зона дії комплексів ПВО - ПРО далекого радіусу дії ("Петріот") обмежується межами цієї зони.  
3. Брянська, Курська, Орловська, Ростовська області повинні бути захищені від ударів американською далекобійною зброєю "зафіксованою домовленістю". Взамін рф не буде здійснювати дій по створенню 50км буферної зони у Чернігівський та Сумський областях. 
 Відповідь США. 
1. Зона роботи "Петріот" - усі прикордонні російські області на повний радіус дії. 
2. Зона "роботи ATACMS - Білгородська та Курська, можливо Орловська області на відстань 100 км від кордону плюс аеродроми та аеродромна інфраструктура на повний радіус дій ракет. Брянська виключається доти, доки США та Україна не отримають дані про скупчення там російських військ.  
3. США будуть "жорстко контролювати" використання своєї зброї Україною та не "допустять стратегічної ескалації у цьому питанні". 
4. США не будуть спонукати та підтримувати діїї України по можливому створенню безпекової буферної зони у Білгородській області, але з розумінням поставляться до таких дій враховуючи "російські варваські обстріли Харкова та Харківської і Сумської областей".
5. США дозволяють F - 16 використовувати повний радіус дії наданого їм озброєння для боротьби з російськими ВКС у "широкому розумінні цього слова". Тобто проти аеродромної інфраструктури також. 

 Білоусов звинуватив США у "контрольованій ескалації" та пообіцяв "асиметричну відповідь на розширення американської агресії проти рф". Також він висловив надію на те, що "цей крок США (надання дозволу на удари по території рф) останній і вже цього року усі наші розбіжності будуть подолані за столом переговорів". 

 Президент Зеленський у Катарі провів переговори з еміром з приводу посередництва цієї держави у звільненні українських полонених. Катар - основний спонсор ХАМАСу. Ще раз підкреслюю - реверанси Президента Палестині та Газі зокрема - спосіб здобути прихильність арабів щоби вони допомогли звільнити полонених, "Азовців" зокрема. 

 Протиріччя які виникли з цього приводу у України з Ізраїлем обіцяє залагодити особисто Байден про що проінформована українська сторона. Чи вдастся, чи таки дістануться нам ізраїльські "Петріоти" - невідомо, але скоріш за все так, США "дуже рішуче" будуть діяти у цьому напрямку. 
 
+1
Последние новости
Сергей Ребров: «После матча игроки попросили меня выйти из раздевалки» "Поділився секретами успіху на полі". Капітан "Динамо" завітав на тренування дитячної команди з Вінничини Заявка сборной Украины на матч с Румынией. В списке все, включая Миколенко Официально. «Динамо» в Лодзи свои домашние еврокубковые матчи проводить не будет Миколенко їде на матч Україна - Румунія, відновлення після травми, костюми для футболістів. Збірна у Мюнхені Екс-динамівець Дуду змінив клуб у Бразилії "Один він ходив із простим, кнопковим телефоном": Парцванiя назвав найбільш скромного гравця "Динамо" Бывший полузащитник «Динамо» спустя 13 лет вернулся в свой родной клуб Виталий Миколенко: «Никаких проблем со связками нет, у меня просто сильный ушиб» (ВИДЕО) Реброву на замітку: румунський тренер назвав вразливе місце збірної України перед стартом Євро-2024
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%