Сообщение #2608218 Просмотреть на стене →

АTACMSНЕ І НЕ ТІЛЬКИ. 


Інформую першим, раніше за будь які світові ЗМІ, згодом будуть і у них підтвердження наданої мною інформації.

 

 Україна вчора ввечері отримала дозвіл на застосування по "суверенній території рф" ракет ATACMS. Доки ще з дуже великими обмеженнями, на жаль, але "греблю прорвано". Перераховую обмеження.


 1. ГШ ЗСУ попереджає про майбутній удар не менше ніж за 2 години до нього Пентагон по "гарячій лінії".

 2. Забороняється бити по цивільним об'єктам, енергетичним та об'єктам та об'єктам цивільної інфраструктури, місцям скупчення цивільного населення, військовим об'єктам які знаходяться серед щільної цивільної забудови.

 3. Забороняється бити по цілям які знаходяться за межами 100км прикордонної зони. Виключення - аеродромна та інша інфраструктура російських ВКС. 

 4. ГШ ЗСУ повинен узгоджувати цілі майбутніх атак з Об'єднаним Комітетом Начальників Штабів. 


 Обмеження підлягають перегляду у залежності з ситуацією на полі бою. Наступний плановий перегляд буде через 2 тижні, надалі та ж періодичність, але можливі виключення і позаплановий перегляд у випадку "складних обставин". Про дозвіл не буде офіційного підтвердження від влади США до кінця війни. 


 Про Контрнаступ. 


 Вчора Зеленський мав переговори з Салліваном присвячені "Саміту миру" та ходу мобілізації. Президент України доповів про "випереджаючі темпи мобілізації" та вчергове попросив терміново розширити допомогу у навчанні мобілізованих. Салліван пообіцяв "швидкий та позитивний розгляд цього питання" задля " якомога швидкої підготовки до майбутнього Контрнаступу який вирішить результат війни". 


 Про "Саміт миру".


 Я не згоден з "мнением" що "Саміт" провалився ще на стадії підготовки. Ні, це не провал,  це, хоч і невелике, але розширення кола "дипломатичних союзників" України та підтвердження згуртованості "старих". Як мінімум нічию на цьому "Самиті" ми отримаємо. Але нічия може перетворитися на поразку якщо Україна прийме участь у "Справжньому "Самиті миру" який восени мають намір зібрати Китай та Бразилія за участі росії. Участь України легітімізує "передчасні", до результатів Контрнаступу, переговори нашої країни  та росії,  та, по факту, буде ознакою зради національним інтересам США - останні  не бажають віддавати дипломатичну перемогу Китаю та росії.



 Ну і про ініциативу Бельгії про позбавлення Угорщини права голосу у ЄС. 

 Ця ініциатива має підтримку усіх важковаговиків ЄС та чинного уряду США, але окремі країни будуть намагатися її заблокувати. Що буде надалі - побачимо, але в тому що Орбану в "українському питанні" виламають рученята, так то до бабці не ходи. 

 

 
 
+4
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%